- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще давам по-накратко
Ще давам по-накратко харесвам момче вече половин година... чатим си много ми харесва когато съм с него имаме едни и същи интереси и той ми показва, че ме харесва найстинаа мисля, че го обичам.. колкото и банално да звучи.. та въпросът ми е да рискъвам ли да му кажа всичкоо ... или да премълча и да чакам ..толкова съм раздвоенаа... незнам какво да правяя.. приятелите ме съветват да не го правя, защото няма да ми отвърне но азз немога вече .... имам чувство, че всеки момент ще експлодирам раздвоена съм ... та според вас да рискувам за щастието си или да изчакам .. ?!
Ще отговарям накратко - рискувай.
Какво се двоумиш.. рискувай..Първоначално написано от khm6
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Рискувай .. няма две мнения според мен.
Да съм казала, че отказвам се?!
Не му казвай. Покажи му!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От една страна викаш , че той е показал , че те харесва , от друга страна те е страх да опиташ. Струва ми се , че всъщност и ти самата не знаеш дали си внушила това или наистина е така. Та , рискувай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За половин година нищо не си направила!?!?!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ако му кажеш това определено би го уплашилаПървоначално написано от khm6
![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Със сигурност не го обичаш, просто си хлътнала заради многото хормони, които се отделят в тази възраст. Но това не пречи да се примъкнеш по-близо до него. Естествено, не трябва да става с признавания и предложения, ами просто със скъсяване на физическата дистанция - прегърни го, целуни го...
кажи му всичко нищо не губиш
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ако не рискуваш няма да разбереш дали наистина те харесва. В риска няма нищо лошо по-добре ли е да ти улекне и да знаеш,че ти е чистичко на душата или само да се измъчваш !! РИСКУВАЙ !!! В крайна сметка нищо не губиш ако опиташ![]()
Риск печели, риск губи
Може ли от нещо толкоз просто да правите такъв дебел слон? Щом само си пишете няма да загубиш нищо кой знае какво![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от sunman
+
Очаквала си да стане чудо ли?Ако ,не направиш нещо по въпроса ,ще си чакаш още половин годинка (:.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Че и повече..Първоначално написано от balu4ka
Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от valdesbg
И също се пише "рискуваЙ"Първоначално написано от Excelsion13
По темата..Действай, защото така като гледам той няма да се сети да предприеме нещо, а очевидно си му показала, че го харесваш. Само това 'Обичам те' ... сякаш е по-добре да му го спестиш за сега...
От личен опит ти казвам да не си мълчиш.После най-вероятно ще съжаляваш дълго време!Аз преди харесвах едно момче и така и не му казах.Вярно с времето(години)го забравих,но не ми беше лесно да го направя.Ако не сте много близки приятели - действай докато някоя друга не ти го отмъкне.Ако сте си по-близки намери правилния начин да му го покажеш,за да не развалиш приятелството между вас и бъди сигурен,че и той те харесва.Ако не си сигурна в неговите чувства, и ако знаеш,че приятелството между вас няма да се развали му кажи,че го харесваш.![]()
Искаш ли да видиш как друга ти го отмъква след половин година приятелство? Действай още СЕГА!
Live now, this is your time!
Който не рискува, не печели.Давай смело![]()
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Ами не знаеш,кога друг път ще срещнеш такъв човек...така че заложи на щастието!
Чакай........
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................
................ да падне тавана![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"