- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разнообразие
Приятелката ми иска разнообразие , всмисъл постоянно си говорим едно и също нещо правим едно и също нещо .. хелп ми плийс? Какво да направя, че да и покажа ,че съм заинтересован от нея? Как да покажа с един вид любовта си към нея ?![]()
Че правете друго? Откъде да знаем как да те посъветваме като не знаем нито на колко сте, нито града/селото ви има възможност за разнообразие? Дай малко повечко информация и може да ти помогнем, някак ..![]()
Relax.. take it easy!!
Отидете на някой поход в планината за един ден. Изненадай я с романтично прекарване някъде като пикник, зоопарка, нещо забавно. Дори да е една романтична вечеря у вас на свещи или й подари цветя, пиши й послания някакви.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Каквото и да правиш, нямаш бъдеще с нея. Тя очевидно тепърва е осмислила съществуването на толкова много пишки в света и иска да строши колкото се може повече от тях. Ако тръгнеш да правиш усилия, след време ще разбереш, че ти изневерява, ще се разделите, на теб ще ти е гадно, а тя въобще няма да усети разлика.
Покажи я както я чувстваш! Повече няма какво да те посъветвам![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Мм да, кофти проблем. Когато темите за разговор м/у двама души се изчерпат положението става страшно. За мен това е нещо като индикатор, че този човек не е за мен. Не знам.. не мога да дам 'съвет',защото ..както казах.. просто за мен това е изгубена кауза. Може да не е така, може да е само период. Но започне ли да тежи еднообразие..
приятна/неприятна изненада ? примерно. /зависи къв тип си/
Развии и теорията за относителноста и квантовата механика!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ми ти като не можеш да измислиш как да си разнообразите връзката.. нека тя измисли. Как пък все никога нищо не ви идва на акъла.. ейй ..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Сериозно, добре ли си?Първоначално написано от badsector
+Първоначално написано от sunman
Веднага ще се върнете на предишните теми.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
По-правилно мнение не бях чел в този форум! (не това ,обсъждащо умственото състояние на автора)Първоначално написано от PinkPan7her
това,което виждаш,не е това,което си мислиш..
разделете се
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Причината поради, която не трябва да търсиш съвети в такъв форум, е че 95% от потребителите му си нямат хал хабер от нищо, са песимистично настроени хора или просто избиват комплексите си тук мислейки как това им всява респект...
1вата трудност и веднага почват "загубена кауза" "разделете се" "изневерява ти или ще го направи"
ОМГ???![]()
Загубена кауза сте вие пикли такивацял живот ви поднасят всичко на тепсия и най-лесно разбира се е да бягате от трудностите..
Както по горе написаха дай малко повече инфо и може би някой ще успее да ти даде идея за това как да разнообразиш връзката си, но да се депресираш или да се отказваш? Защо по дяволите ходиш с нея след като нямаш желание да се бориш?
Моля кифличките с мармалад и шоколад да не ми коментират поста, ако някоя се чувства засегната .. ЛС приемам![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Виждате се всеки ден или поне през ден! Не се виждайте 3-4-5 дена да видиш как ще имате за кво да си лафите..
Първоначално написано от Mi6inka
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Липса на въображение и капризи.
ОМГ какво разнообразие искате на 15? Разбирам да сте женени от десет години с две деца, ама бас ловя сте под 20.
Ако го искате, значи сте си писнали, или никога не сте били един за друг *сафейс* лолол Т'ва вече е нормално.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.