- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се сдъжах...
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
оф и аз имах този проблем. по едно време се бях отказала от бръсненето и се подкарах и там с епилатора. болката е ужасна, но стискаш зъби, а и си напълно гладка повече от седмица.
след това си взех жилет вийнъс от оранжевите и с тях е идеално, никакви възпаления, нито пъпчици. нз дали бръсначката е толкова хубава или просто след няколкото епилирания космите почнаха да израстват по-тънки, но в момента всичко е тип-топ.
all day... all night... what the fuck?!
Да намажиги с някакво кремче Нивея или нещо
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Автора:
Бегай,чу какво казаха останалите,колата маска е най-добре,после по цял ден ще се бараш![]()
>>DjBelev<<
Сори ама приятел няма..просто е малка, от скоро се бръсне (значи е на 13-14 годинки и й е интересно какво се случва, оставете приятеля й и и отговорете подобаващо