.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Просто да се похваля!

Здравейте момичета! Регистрирах се тук именно ,защото искам да се похваля как преборих борбата с досадното акне!Минала съм през какво ли не-през маски,мазила,кремове,проце ури,но нишо нямаше желаният ефект от мен,поне не много време.И знаете ли какво-реших да спра всичко и да пробвам само с натурални продукти-мед,хума и вода,много вода,по-точно сребърна вода,която пия и с която си обтривам лицето вечер,заедно с още някои неща.Също така си трия лицето с Био ексфолиант ,изцяло натурален и от който нямам една черна точка вече!Много се радвам,а и най-вече ,че няма да третирам лицето си с разни химии!

А честито!
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Яяя сподели още за био ексфолианта
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Ами не съм много сигурна,защото сестра ми го взима от една жена,която всъщност го прави,т.е си събира билките или там нешата,но знам ,че съдържа някаква хума,смола ,ментил,евкалипт и някакви дртги съставки,но трябва да я питам нея,а тя и това учи-медицина,тъй че е проверено. А и е в стъклено шише,тъй като само в стъклени шишенца се запазват истинските свойства,а не както ги продават по магазините-от пластмасата се излъчват канцорогенни в-ва,което ни вреди.И мерси

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Стана ми интересно за този био ексфолиант. Продава ли се по магазините / аптеките?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Не ,не се продава,защото е от билкарка,т.е жена,която събира били и прави мазила,кремове ,маски и др.такива.По-късно ще питам сестра ми за повече инфо.но е много хубав,само че на мен ми се струва малко малко като грамаж,ама колкото-толкова все пак не е за всеки ден!Знам ,че като цена е около 14-15 лева,но ако искате ще питам за повече инфо.И знам,също ,че е добре да се сложи върху хавлия и да се разтрива,ама аз направо на лицето,че ме мързи после да пера.

Супер! Много се радвам за теб. Аз също използвам домашните маски с хума и мога да се похваля със същия резултат.

Браво на вас! И аз гледам да ползвам повече домашни продукти като мед, зехтин, яйца и тн (но това най-вече за косата). Иначе въпроса ми е тая хума не ви ли изсушава много кожата на лицето?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Аз съм забелязала че с мед и канела нито щипе, нито пари а накрая се махат пъпките. Някакви чудеса се случват

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Браво,поздравления Знам какво е чувството най-накрая да се оттървеш от тия гадове.Сега само остава да продължиш да се грижиш за кожата си,а да не спираш и всичко ще е чук
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Браво на вас! И аз гледам да ползвам повече домашни продукти като мед, зехтин, яйца и тн (но това най-вече за косата). Иначе въпроса ми е тая хума не ви ли изсушава много кожата на лицето?

Да попринцип,но ако кожата ти е много мазна,точно това е целта.Моята е по-скоро смесена и за това слагам хидратиращ крем след това и нямам проблеми.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

И аз съм твърдо "ЗА" биопродуктите. Много се радвам и че в моя град има един мъж - аптекар или дерматолаг не съм сигурна, който прави сам всякакви такива неща като мехлеми, лосиони, които наистина помагат и не са скъпи. Страшно съм доволна.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Моята кожа по принцип не е суха. От хумата наистина малко се изсушава, но аз се мажа после с обикновен крем за лице и няма никакъв проблем.

Супер фен
    много се радвам за теб! Браво!
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994
    Аз съм забелязала че с мед и канела нито щипе, нито пари а накрая се махат пъпките. Някакви чудеса се случват

Сподели какво по точно правиш с канелата и меда. Рецепти за маска, колко пъти седмично и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994

Сподели какво по точно правиш с канелата и меда. Рецепти за маска, колко пъти седмично и т.н.
    Ами взимам 1 супена лъжица мед и я смесвам с много канела.. докато стане мн кафяво и мажа на лицето. Стоя така колкото мога - час,два и повече дори, но ми се е случвало да си сложа за 15 минутки и пак действа. Правя си я около 2-3 пъти седмично. не мисля, че ще има проблем и по-често да се прави

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Благодаря ти!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си