- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Mисля,че психясвам
Полудявам, когато телефона ми не е до мен. Вечер ако не ми е до възглавницата , не мога да заспя. Изптивам някакъв страх и несигурност.Дори и изключен,важното е самото устройство да е до мен. Също така вечер се будя и често се случва, когато съм се въртяла в леглото да съм го "загубила" някъде из чаршафите и превъртам.Ставам,будя се,светвам лампи,обръщам цялото легло и не заспивам до като не го намеря.Като слизам до магазина,дори и като хвърлям боклука - пак го нося в себе си.
Като изляза по 10пъти в минута си опипвам джобчето на чантата в който ми стои телефона. Като се кача в колата или в такси или автобус , пак по хиляди пъти го търся и проверявам. А когато карам лекции го слагам на катедрата отгоре,за да е пред очите ми.
О.о
Да, психясваш, но не дръж телефона до главата си когато спиш! След време ще имаш по-голям проблем от това, че не можеш да го намериш.![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
+ тва четох, че е адски вредно да се спи до телефон докато се зарежда( а и да не се зарежда пак е вредно).
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
![]()
И аз съм същата. Много съм се привързала към телефона ми хD пък и...изпитвам някакъв страх от това някой да не ми се ровичка из нещатаохохоо дори сега слушалките ми висят на врата
![]()
Мога да ви препоръчам психолог за Пловдив:
Марина Тупарова
ул. Иван Стефанов Гешев 30а
тел: 0895 714 018
email: m.tuparova@abv.bg
![]()
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
...Първоначално написано от LovEsIckk
честит тумор
[b]
Не ми трябва психолог.
![]()
Напротив.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Много хора спят с телефоните до себе си, най-вече заради алармата сутринта, тва означава, че всички имат тумори ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не,това значи че всички имат повишен риск от мозъчен тумор.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
По-вредно е постоянно да ти е залепен до ухото, като една позната.
Масовото разпространение на мобилните комуникации е от сравнително скоро и това че телефоните предизвикват злокачествени заболявания е само теория, наистина работят с голяма честота, но амплитудата на самия сигнал е малка чак след 10-тина години може да имаме точни данни за това до колко са вредни телефоните, а до тогава дерзайте.
Много ми е интересно с кого толкова си говорите, че сте свикнали телефоните ви да са постоянно до вас?
Ей, хората успяват да се асоциализират и без фейсбук и скайп.![]()
TheShoah
Точно т'ва се опитах да обясня,че не го държа до мен за разговор. Аз този телефон го ползвам да се разбера с приятелки/колежки - не повече от 2 мин.разговор и да говоря с приятеля ми.
Просто дори и да е изключен,без батерия или счупен , изпитвам нужда да е до мен. Просто се чувствам някак си по-сигурна.Нз,не мога да го обясня и аз..
Постоянно имам чувството,че някой ще ми го вземе,че ще изчезне,че ще го изгубя..
Ти,ти ти си сънувал ти си чувствителен ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Навик, на мен ми трябва да е до мен през повечето време, за да знам колко е часа, пощурявам като не знам колко е.