- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Притеснявам се
Наистина този път абсолютно нищичко не схващам по математика, а попринцип в 7 клас бях отличничката на класа![]()
нвм, в сряда имаме контролно и е вероятно (да чукам на дърво) да изкарам първата си двойка.. пфпф, мега депреснатото ми екак може да не разбирам НИЩО.. ама нищо в най-бувалния смисъл.. пф, мързи ме да уча.. ама колкото и да уча като започна да решавам примерите пак всичко ми е грешно.. оф!
Първоначално написано от BladeDancer
и аз бях така на последното, а имах 5
like a boss![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Хората кви проблеми имат, ти за една контролна си се завайкала![]()
И аз така след 7 клас започна да ме мързи супер много да уча. Не че е за хвалене де, но да не се чувстваш самотна![]()
NOH8
бтв преди в подписа ти не пишеше ли ,че се казваш Каприян (или нещо такова)Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
ше се разрева! ;/
апък то бтв аз ако на тая имам слаба оценка.. дето сме още в началото.. представям си на останалите кви ще имам и с колко ще завърша ;х
Има нова тема по този въпросПървоначално написано от chereshka7
![]()
добре бе , видях яПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
И аз си мислех така миналата седмица, но се оказа много лесно и с мъничко помощ от госпожата мисля, че ще имам 6![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Почни да ходиш на частни уроци.Аз по алгебра бях отличник,но по геометрия бях катастрофално зле.
Уроците не са гаранция, един приятел ходи цяла година и накрая го скъсаха на матуратаПървоначално написано от macromicro
![]()
Ти пък за едно контролно да се разревеш?Уау.Една двойка голямо чудо,нищо няма да стане.
Върху кво ще ви е контролното?
Аги твоя приятел е кръгъл,мега идиотПървоначално написано от EinGutesKind
.
се едно идва края на светаостани на консултации 2-3 пъти и ще си схванеш всичко предполагам :д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Да те успокоя, че аз не схващам нищо още от 8ти клас пък съм 11ти така че не се притеснявай![]()
Е, не е умен като мен и теб ама все пакПървоначално написано от macromicro
![]()
предполагам, че няма да е единственото.. затова ;/Първоначално написано от DeviL_AsS
апък госпожатаа мега слабото да ни помага![]()
апък консултации няма.. и начи тряя да си търся учителка![]()
апък върху някви работи свързани с корен квадратен.. в началото на материяла за 8 клас бе.. знам, че ще кажете, че тва е мега лесно, ама нз.. тва е единственото нещо, което не го схващам, пф :/
помислих че може да си бременна
6б3З10
в началото е трудно да приемеш че няма смисъл да влизаш в часовете по математика.. после се свиква![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.