Понеже не съм особено компетентна, а съм решила да взимам на приятеля ми подарък - машинка за подстригване.Искам да ми препоръчате някакви или да ми кажете какви характеристики поне трябва да гледам.
Благодаря.
на Sapir съм чувала, че са били много хубави
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Благодаря.
Ъп.
Ако може и някакви предложения да давате. (До 100лв горе долу)
Не знам марки, ама не взимай от 10, 20 лева. За нищо не стават. Отиди в някой Техно маркет, там ще те ориентират хората.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това ми е интересно дали примерно има някаква разлика от тези за 30 лв и тези за 80лв? Защото ако вършат една и съща работа,няма смисъл да хвърлям толкова пари.
Иначе благодаря,така и ще направя. : ) Спряла съм се на това http://www.technomarket.bg/products/...ington-hc-5150 за момента.
^ добра е тази.Четох, че била доста споучлива!
Преди повече от 2 години купих на баща ми машинка за подстригване на Sapir, досега не е имала никакви проблеми и беше някаква около 25-30 лева. Така че не се изхвърляй толкова много, гледай да е от тези презареждащите се, защото тези с кабел са много неудобни.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Благодаря ви много!
Абе не знам, ама приятеля ми като реша да го постригвам е голяма мъка. Машинката е скапана, а той е с много гъста коса с дебел косъм...
П.п.: Даде ми идея и аз да му купя някоя по-хубава, че поне и мен да улесня![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..