- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Думи на Английски език вол.2
kite
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
pray
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
yellow
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
wind
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
melody
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
dark
green
driver
never
ring
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
they
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
year
rock
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...