- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- от къде мога да си взема оръжие
То е ясно, че нещо повече от 60 кадъра в секунда няма да е доловимо за човешкото око и евентуално щом искам над 120 FPS, значи ще ми трябва забавен каданс.Първоначално написано от lightcameraction
Все пак така изстрела става по ефектен.
Нещо от сорта на една от рекламите на Стъклен Дом търся.
Е то не винаги така е по-ефектно,зависи какво искаш.Ако сцената е такава ( ПРИМЕРНО САМО ) ,че трябва изтрела и убийството да е неочаквано ,няма да ти трябва забавен каданс и пак може да се види пушека,ако имаш хубава светлина .. все едно де,успех ..
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Не за всички.Първоначално написано от Aleks173
![]()
Досега да съм в Пловдивския значи.
То не че няма и незаконни де, ама ушевите за тях незнаят
Всъщност няма значение, щото тея дето ги използвам![]()
Ами стискаме палци тогава![]()
Пък и полицаите в 1во районно не глобяват ако се използва по предназначение.
http://shop.oragie.com/product_info....products_id=75
това е пистолета, няма засечки, няма износване, но вече спряха да го внасят и може да се намери само на старо. принципно няма разлика между този и боен Макаров, същите са, само че руснаците са изпилили малко цевта, за да не може да се ползват бойни патрони.. но явно тва не е достатъчно, защото някои си стрелят с бойни без проблеми
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Не, не - Макаров са с по-дълго дуло и имат повече сила (N)
Здравей, интересувам се от Макаров.45 ?
:Д:Д:Д
къде си видял макаров 45-ти калибър :Д ???
и за 20лв можеш да намериш газовите са имитация просто за 60лв ще си набараш доста добър
иначе като го купиш имаш две седмици да идеш в МВР и да го регистрираш
и като те гледам с каква цел си го взимаш нямаш много акъл но да ти кажа само че малко или много е оръжие и не е създаден да сваляш момичета а за да нараняваш хората
по твоята логика трябваше да ми се лепят след като си имам колекция от истински а не като тебе с едно жалко газово патлаче
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
уф тоя добре че се махнабеше много плосък
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР