- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя за да бъде с мен?
Здравейте, аз съм на 17 и съм още девствен.Вчера отидохме с приятелката ми в нас и нали почнахме да се събличаме, обаче аз имам един проблем - малко съм рязан ;/
Тя като го видя и й падна кръвното, за малко да изпадне в безсъзнание.
Много я обичам, искам тя да ми е първата, какво да направя за да бъда с нея?Дали да не го маскирам някак си, все едно има кожа?
Глупости....
Ако те харесва, ще те харесва такъв какъвто си.
awerw♥
И какъв и проблема,не схващам ?!
Ам ,ако и е проблем,обясни и просто,че няма нищо лошо в това!Кво се е филмирала мацката...
maDamn
Ами не мога да дам отговор, но да питам все пак.. как така и станало лошо и щяла да припадне?![]()
Еми притеснила се е от рязаното може би..Първоначално написано от Gwendoline
![]()
awerw♥
l2troll
С право е припаднала , била съм веднъж рязан и повече няма да повторя , изглеждаше му супер гнусен и гаден.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
много по-добре е от нерязаните.по-изчистен ми е.като гологлав мъж съм отдоло.Първоначално написано от NomNomNom
шадоуе, аз когато тролех, ти зарибяваше мацки с картинки на котенца с надписи, а сега тихо, мишкар
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
марш в кофата.
ще те направя за смях
направи си услуга и спри да ми пишеш в темата
Oh noes another cyber soldier ;OПървоначално написано от FeelMyPain
//scared
по-голям интернет джедай от тебе има ли?
във форона се сражаваш мъжката, а
Ти се палиш, явно го приемаш много на сериозно а?Първоначално написано от FeelMyPain
аз ли се паля![]()
по-скоро ми е яко да поставям мишкари като теб, където им е мястото
Нали, яко е как нета ти дава пауър когато в живота си нищожествоПървоначално написано от FeelMyPain
До сега не каза нищо смислено, с което "да ме поставиш на място". Научи нови думички, тва мишкар се изтърка.
Ти живееш в интернет, на мене говориш.Хвана си няква неприятница за гаженце и ти порасна работата.Не забравяй, че те помня от преди, знам те какъв капут беше.
Мишкар те описва идеално, предпочиташ да те обиждам и с други епитети ли?
А намерил си нова думичка в нета. Затова ли се забави толкова, докато я търсеше?
Радвам се че следиш живота ми, явно съм ти доста интересен. Мишкар подхожда повече на теб, именно затова не се засягам.
Защо ти подхожда повече? Това си отговори сам и ако не зацепваш драскай ще ти давам хинтове![]()
давай хинтовете![]()
fixd.Първоначално написано от FeelMyPain
Айде де мислех че имаш по - голямо IQ от мен
Sh@d0w играе роля на царя в разделите "любов" и "секс"
Ясно е, че го имам.Но явно за твоята логика ми трябват специални познания по поведението на идиотите.
Бахти липсва ми вече w0sh, поне беше оригинален трол![]()
И на мен ми липсват нормалните потребители в тоя раздел.Смятай колко зле е положението, щом такива като теб се мислят за голяма работа. ;/
Мили другарчета ,спрете да спимите,че като нищо ще си отнесете някое наказаниеАйде със здраве!
ПП:
Що не си спорите на личен?!
maDamn
Направи си обратно обрязване... да ти я пришият отново ;д .. Или носи нещо, за да я свестяваш като се съблечеш пред нея ^^