- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя за да бъде с мен?
на 45 съм, не мисля, че трябва да ти давам подробности за личния ми живот
Това че си на 45 и се опитваш да избиваш комплекси във тийн форум, вместо да свършиш нещо полезно, говори само за себе си.Първоначално написано от FeelMyPain
И все още чакам да изпълниш обещанието си, ама какво да очаквам от пeнсионер![]()
че остана на задната страница...Първоначално написано от NightGuardian
Полезно?Имам си сериозен бизнес и съм по-успял отколкото ти би бил на 145.А ти какво полезно свърши?Научи ли се да си бършеш задника самичък?
Защото един човек на възраст няма да седи и да се опитва да се прави на забавен в тийн форум.Първоначално написано от NightGuardian
А ти защо мислиш че хората на 45 са неандерталци и не могат да работят с компютър?
А недумай, нещо от настъпление премина в защита а? Да не ти настъпих болното място нещо?Първоначално написано от FeelMyPain
Имал си бизнес, а кисне да се прави на интересен по форумите
тооолкова си жалък![]()
![]()
![]()
с първото си отговаряш ,че не е на 45.Първоначално написано от Sh@d0w
за второто , защото може и да разбира , но няма да знае какво е трол и и т.н. И само по писанието мога да ти кажа , кой на колко г/д години е .Трябва да си луд , да мислиш ,че пейн е на 45.
Ти в 10 часа да работя ли искаш![]()
Настъпа ме по мазола, признавам си.Обаче имаш още доста да учиш за интернет поведението на хората.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=troll
nuff said
fix'dПървоначално написано от NightGuardian
Отрепките в нета се познават лесно.
познах те още преди няколко години
сега си по-зле обаче
от отрепка само отрепка със самочувствие е по-зле
Аз повече , нямам какво да кажа- агументирах се, ти нищо не каза.Отдавна съм мислел да изкажа мнение. Това ,което казах , но така и не стана , понеже щяха да ми я заключат темата.
Който е с глава на раменете ще разбере , кой е отрепка и кой не.![]()
Пич няма к'во да спориш с тоя ... не знам дали има дума за толкова пропаднал емоционално и социално човек.Първоначално написано от FeelMyPain
П.С. Приготви се за голямата му мощ! Сега ще повика гаджока (SisiStrange) да го защити.![]()
Когато бизнеса ти процъфтяваше ли?Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Така е. Още по жалко е когато самочувствието на отрепката няма покритие. Например казва "ще те направя за смях", а става обратното.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
обратното казваш а ;д
още чакам да ми доведеш човек(приятели ли нямаш ;с), който да каже, че не съм те направил за смях
нямаш си на идея нито какво е трол, нито какво да кажеш
следващия път не си пъхай носа в неща, с които не можеш да се справиш
Честно ли ?! И двамата станахте за смях,как се карате като малките дечица!![]()
maDamn
Имаш хумора на Къци![]()
srsly.
окПървоначално написано от FeelMyPain
само моля ти се повече не ми пиши на мене,че от такива се плаша чак
![]()
за спора - оставам неутрална и вече спрете![]()
с къци сме набори, от мене се е учил
^ като видя твоя снимка с някой от форума на когото поне годините са му ясни и е регистриран от достатъчно време и има хора,които да потвърдят че това си ти тогава ще ти повярвам на колко си ..
и се ебаваш с него,че си на 45,а във форума пишеш,че си на 17,на мен на 22 последно ? сер. вземи си кажи![]()
искам само да кажа че фъкккк13 е мега тъпа, мерси
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тролвайки с такава тема, с която нито показваш нещо съществено, нито се подиграваш с някой, освен себе си, нито си интересен. Като пускаш такава тема по-голям мъж ли ставаш? Нещо повече си вече? Това, че ти си нямаш работа и скучаеш по цял ден, не означава, че и ние сме така и сме тук да четем всякакви безсмислени теми. Авторе, кефеше ме до скоро, ма напоследък нещо ти става, съвземи се, че сериозно си го ударил на простотия.
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
7 страници за 1 ден...srsly?![]()
Да, а админите и модовете се правят на слепи!
maDamn