.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Съсипах една красива и истинска любов която имах...

Не търся съвет, просто имах нужда да го споделя тук и да ми олекне малко поне... Имах една прекрасна жена, цели 3 години като в романите, но аз глупака излъгах, вярно за нищо особено НО излъгах и загубих доверието й, и с това приключи нашата прекрасна връзка. Директно ме отряза и със право го е направила, аз знам че най-важното нещо в една връзка е доверието и аз го съсипах. Човек се учи доде е жив, но не всеки път ти каца птичето на любовта ти... Колкото и да ми е кофти, гледам напред и случилото ми си ми е за скъп урок!

Благодаря ви че прочетохте драмата ми!
    Две глави мислят по-добре от една!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ок.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    По принцип си прав за доверието, ама ми е чудно дали наистина си толкова виновен колкото се изкраваш?

Щото няма начин ти да си грешника а мацката да е светицата. Я дай малко по подробно?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Мега фен
    знаеш ли.. аз също съм от момичетата,които най-много мразят да ги лъжат !.. явно си направил грешка,но все пак защо не питаш да оправиш нещата? сега едно банално нещо, но е вярно ''да имаш прекрасна жена е късмет,но си истинския късметлия ако го разбереш преди да я загубиш'' сам си направи изводите
    аз също ще те помоля да дадеш по-подробно ситуацията..но все пак можеш да оправиш нещата или да продължиш напред както си написал, но ми е чудно нещо - казваш,че продължаваш напред, но създаваш тема ? .. ако го беше решил твърдо едва ли щеше да я създадеш тази тема.. помисли си дали това ти е решението ако не е - казвай каква е ситуацията,ако можем да помагаме и да си върнеш момичето

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Прекрасна.. прерасна.. ама си я излъгал! Ако искаше да я запазиш по какъвто и да е начин нямаше да излъжеш.. понасяш си наказанията!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

:)

Малко ми е странно как така тч толкова бързо ще те зареже. Вярно да ако си сбъркал някъде,но пък чак толкова не ми се вярва. Тя ако е е обичала би те изслушала и би видяла ситуациата от различни ъгъли, а не да зареже една 3 годишна връзка! Доверието е важно в една връзка, ни е всичко върху което се гради любовта!!! Пък и ти защо се отказваш? Пробвай се да й отвориш очите ако не е права!!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    По принцип си прав за доверието, ама ми е чудно дали наистина си толкова виновен колкото се изкраваш?

Щото няма начин ти да си грешника а мацката да е светицата. Я дай малко по подробно?
    Историята е малко дълга, но ще я разкажа накратко. Значи аз много обичам да излизам с приятелите ми за по биричка дето се казва, както при всички нормални хора, тя обаче не обичаше да излизаме със тях и да се срещаме с който и да е, само ние двамката, само ние и никой друг, по тази причина тя се мръщеше като излизам със приятелите ми, та в един момент за да не се ядосва повече я излъгах че съм си в нас а в същото време бях с приятелите ми.... От там загубих доверието й и се разделихме...

Град
    В мислите на хората
    Аз веднага питам времето което отделяше само на нея сравнено с времето което отделяше за "по биричка" сравнено с останалото време колко е било? При така поставена ситуацията, това е най-ключовия въпрос.

Dr. Gregory House

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    3 години.. голямата любов ... и те е оставила, защото веднъж си решил да излезеш с приятели и си я излъгал (от части благородно), за да не се скарате ... о.О.О.о

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Прекрасна.. прерасна.. ама си я излъгал! Ако искаше да я запазиш по какъвто и да е начин нямаше да излъжеш.. понасяш си наказанията!!

theo <333

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    3 години.. голямата любов ... и те е оставила, защото веднъж си решил да излезеш с приятели и си я излъгал (от части благородно), за да не се скарате ... о.О.О.о
    Не в лъгането е проблема...мисля си че е малко по-другаде. Ще изчакам автора да даде повечко инфо.

Dr. Gregory House

Аз веднага питам времето което отделяше само на нея сравнено с времето което отделяше за "по биричка" сравнено с останалото време колко е било? При така поставена ситуацията, това е най-ключовия въпрос.
    За тези 3 години, почти всеки Божи ден се виждахме, като по всички поводи и празници сме били само двамата, а с приятелите ми само веднъж в седмицата се виждах. В един момент усещах че почвах да се задушавам но в името на прекрасната ни любов търпях без проблем докато не я излъгах. Имали сме разговори за този проблем но тя все се мръщаше и се стигна дотук.....

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    \/ Наистина е малко странно...И аз това мислех да напиша като човека преди мен ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Търсила си е причина явно! Да си излъгал веднъж ОК,ще и стане гадно ,ще те отреже за малко,ама извинявай 3 години и заради това да те отреже тотално,не ми се е струва ОК.Пък кой знае,ако съм на нейното място сигурно ще ми е кофти.Ама и тва ,че не иска да се виждаш с приятелите ти е супер гадно! Просто е гадно да те притискат и да ти слагат ултиматум , сякаш щом си с 1 човек,нямаш право да се виждаш с приятелчетата.
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    Ахааа, ми значи Павка любовта не е била толкова прекрасна, колкото я описваш.

Щом е имало сръдни и дилеми, и щом си се чувствал задушен. Щом сте имали разговори и девойката само се е цупила... ще боли ако ти кажа че тя е искала да те притежава. Физически, духовно... всякак.

Жалко че се получава така понякога, но е факт. Хората си мислят че Х време прекарано с някого им дава право да го маркират като "МОЙ".

Може би няма да ме разбереш, но това е подарък който съдбата(или в каквото вярваш) ти е направила.

Нека не бъда разбран погрешно. Всеки ден е хубаво да се виждаш или чуваш с някого, аз лично го правя вече почти пет години. Проблема се появява, когато трябва да избираш между това да севидиш с приятели или с гаджето. Но не в хубавия смисъл.

И така... ще се справиш. Как/дали мислиш да продължиш отношенията си с девойката?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ебати тъпата патка. 'Ма сам си си виновен.
    Откъде-накъде ще й позволяваш да те обсебва по толкова подъл начин, да ти поставя ултиматуми и забележи - да ти забранява да излизаш с приятели. Ти топки ли имаш между краката, или какво? Т'ва, че ти е вързала не значи, че трябва да станеш аскетик и целият ти свят да се изчерпва с нея. ТолкоЗ.
    Вместо да се впрягаш, върви пий една бира, че най-сетне си се отървал от тая сбърканата.

Цитирай Първоначално написано от granger
    ...Ама и тва ,че не иска да се виждаш с приятелите ти е супер гадно! Просто е гадно да те притискат и да ти слагат ултиматум , сякаш щом си с 1 човек,нямаш право да се виждаш с приятелчетата.
    Точно това е основния проблем, много пъти съм повдигал тази тема през тези 3 години защо не иска да се виждам или виждаме заедно с нея приятелите ми, нищо и никакво обяснение не ми даде... Може би затова сега приключи с мен изведнъж, че проблема не е от вчера... Не мога да разбера защо ме иска само за себе си и аз със никой друг да не се виждам било то приятели, познати даже и със родителите ми не е искала да се запознае.... а нашите са готини хора... нямам обяснение за поведението й....

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Откъде-накъде ще й позволяваш да те обсебва по толкова подъл начин, да ти поставя ултиматуми и забележи - да ти забранява да излизаш с приятели. Ти топки ли имаш между краката, или какво? Т'ва, че ти е вързала не значи, че трябва да станеш аскетик и целият ти свят да се изчерпва с нея. ТолкоЗ.
    Вместо да се впрягаш, върви пий една бира, че най-сетне си се отървал от тая сбърканата.
    +1

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    + с крака и ръце ,подкрепям >.>.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    В мислите на хората
    Павка радвай се че си се оттървал от подобен столкър

Проблема се корени другаде и ти не си част от генезиса му. Зародил се е някъде между 6-тата и 9-тата годинка на девойката. Ти си бил част от машинката. Както нъмби каза - иди пий една бира с твоите хора и ще видиш как нещата ще станат по леки

Dr. Gregory House

Ахааа, ми значи Павка любовта не е била толкова прекрасна, колкото я описваш.

Щом е имало сръдни и дилеми, и щом си се чувствал задушен. Щом сте имали разговори и девойката само се е цупила... ще боли ако ти кажа че тя е искала да те притежава. Физически, духовно... всякак.

Жалко че се получава така понякога, но е факт. Хората си мислят че Х време прекарано с някого им дава право да го маркират като "МОЙ".

Може би няма да ме разбереш, но това е подарък който съдбата(или в каквото вярваш) ти е направила.

Нека не бъда разбран погрешно. Всеки ден е хубаво да се виждаш или чуваш с някого, аз лично го правя вече почти пет години. Проблема се появява, когато трябва да избираш между това да севидиш с приятели или с гаджето. Но не в хубавия смисъл.

И така... ще се справиш. Как/дали мислиш да продължиш отношенията си с девойката?
    Пич, нямаш си и представа колко си прав и колко точно и вярно го каза! Подозирах че стоят така нещата но исках да го чуя и от други да потвърдя за себе си ситуацията... Предвид това надали ще опитам да се съберем.... знам ли.... Може би както казваше баба ми Бог да я прости, - когато губиш нещо не знаеш какво печелиш....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^Така си е !Не страдай много,много -ами се радвай на свободата и възможността да откриеш наистина любовта на живота си!
    ПП:Или това,от което имаш нужда.
    maDamn

Трол тема...2/10

ако не - отървал си се, май ти го казаха. Никой човек няма нужда от нашийник под буквите 'връзка'.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Може да не харесва приятелите ти, но няма право да ти се меша. Имаш право на ден с тях.
    Тази патка не си заслужава. И не може ей, така да те отреже. По-логично е да положи някакви усилия да се сближи с тях, отколкото само да изисква от теб.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Да не би просто да не харесва компанията ти? Няма друга причина,че да ти прави парчета за такива нормални неща?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си