- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съсипах една красива и истинска любов която имах...
Не търся съвет, просто имах нужда да го споделя тук и да ми олекне малко поне... Имах една прекрасна жена, цели 3 години като в романите, но аз глупака излъгах, вярно за нищо особено НО излъгах и загубих доверието й, и с това приключи нашата прекрасна връзка. Директно ме отряза и със право го е направила, аз знам че най-важното нещо в една връзка е доверието и аз го съсипах. Човек се учи доде е жив, но не всеки път ти каца птичето на любовта ти... Колкото и да ми е кофти, гледам напред и случилото ми си ми е за скъп урок!
Благодаря ви че прочетохте драмата ми!
Две глави мислят по-добре от една!
По принцип си прав за доверието, ама ми е чудно дали наистина си толкова виновен колкото се изкраваш?
Щото няма начин ти да си грешника а мацката да е светицата. Я дай малко по подробно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
знаеш ли.. аз също съм от момичетата,които най-много мразят да ги лъжат !.. явно си направил грешка,но все пак защо не питаш да оправиш нещата? сега едно банално нещо, но е вярно ''да имаш прекрасна жена е късмет,но си истинския късметлия ако го разбереш преди да я загубиш'' сам си направи изводите![]()
аз също ще те помоля да дадеш по-подробно ситуацията..но все пак можеш да оправиш нещата или да продължиш напред както си написал, но ми е чудно нещо - казваш,че продължаваш напред, но създаваш тема ? .. ако го беше решил твърдо едва ли щеше да я създадеш тази тема.. помисли си дали това ти е решението ако не е - казвай каква е ситуацията,ако можем да помагаме и да си върнеш момичето![]()
Прекрасна.. прерасна.. ама си я излъгал! Ако искаше да я запазиш по какъвто и да е начин нямаше да излъжеш.. понасяш си наказанията!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Малко ми е странно как така тч толкова бързо ще те зареже. Вярно да ако си сбъркал някъде,но пък чак толкова не ми се вярва. Тя ако е е обичала би те изслушала и би видяла ситуациата от различни ъгъли, а не да зареже една 3 годишна връзка! Доверието е важно в една връзка, ни е всичко върху което се гради любовта!!! Пък и ти защо се отказваш? Пробвай се да й отвориш очите ако не е права!!
Историята е малко дълга, но ще я разкажа накратко. Значи аз много обичам да излизам с приятелите ми за по биричка дето се казва, както при всички нормални хора, тя обаче не обичаше да излизаме със тях и да се срещаме с който и да е, само ние двамката, само ние и никой друг, по тази причина тя се мръщеше като излизам със приятелите ми, та в един момент за да не се ядосва повече я излъгах че съм си в нас а в същото време бях с приятелите ми.... От там загубих доверието й и се разделихме...Първоначално написано от valdesbg
Аз веднага питам времето което отделяше само на нея сравнено с времето което отделяше за "по биричка" сравнено с останалото време колко е било? При така поставена ситуацията, това е най-ключовия въпрос.
Dr. Gregory House
3 години.. голямата любов ... и те е оставила, защото веднъж си решил да излезеш с приятели и си я излъгал (от части благородно), за да не се скарате ... о.О.О.о
Не в лъгането е проблема...мисля си че е малко по-другаде. Ще изчакам автора да даде повечко инфо.Първоначално написано от dream1707
Dr. Gregory House
За тези 3 години, почти всеки Божи ден се виждахме, като по всички поводи и празници сме били само двамата, а с приятелите ми само веднъж в седмицата се виждах. В един момент усещах че почвах да се задушавам но в името на прекрасната ни любов търпях без проблем докато не я излъгах. Имали сме разговори за този проблем но тя все се мръщаше и се стигна дотукПървоначално написано от valdesbg
.....
\Първоначално написано от dream1707
/ Наистина е малко странно...И аз това мислех да напиша като човека преди мен ...
Търсила си е причина явно! Да си излъгал веднъж ОК,ще и стане гадно ,ще те отреже за малко,ама извинявай 3 години и заради това да те отреже тотално,не ми се е струва ОК.Пък кой знае,ако съм на нейното място сигурно ще ми е кофти.Ама и тва ,че не иска да се виждаш с приятелите ти е супер гадно! Просто е гадно да те притискат и да ти слагат ултиматум , сякаш щом си с 1 човек,нямаш право да се виждаш с приятелчетата.![]()
maDamn
Ахааа, ми значи Павка любовта не е била толкова прекрасна, колкото я описваш.
Щом е имало сръдни и дилеми, и щом си се чувствал задушен. Щом сте имали разговори и девойката само се е цупила... ще боли ако ти кажа че тя е искала да те притежава. Физически, духовно... всякак.
Жалко че се получава така понякога, но е факт. Хората си мислят че Х време прекарано с някого им дава право да го маркират като "МОЙ".
Може би няма да ме разбереш, но това е подарък който съдбата(или в каквото вярваш) ти е направила.
Нека не бъда разбран погрешно. Всеки ден е хубаво да се виждаш или чуваш с някого, аз лично го правя вече почти пет години. Проблема се появява, когато трябва да избираш между това да севидиш с приятели или с гаджето. Но не в хубавия смисъл.
И така... ще се справиш. Как/дали мислиш да продължиш отношенията си с девойката?
Dr. Gregory House
Ебати тъпата патка. 'Ма сам си си виновен.
Откъде-накъде ще й позволяваш да те обсебва по толкова подъл начин, да ти поставя ултиматуми и забележи - да ти забранява да излизаш с приятели. Ти топки ли имаш между краката, или какво? Т'ва, че ти е вързала не значи, че трябва да станеш аскетик и целият ти свят да се изчерпва с нея. ТолкоЗ.
Вместо да се впрягаш, върви пий една бира, че най-сетне си се отървал от тая сбърканата.
Точно това е основния проблем, много пъти съм повдигал тази тема през тези 3 години защо не иска да се виждам или виждаме заедно с нея приятелите ми, нищо и никакво обяснение не ми даде... Може би затова сега приключи с мен изведнъж, че проблема не е от вчера... Не мога да разбера защо ме иска само за себе си и аз със никой друг да не се виждам било то приятели, познати даже и със родителите ми не е искала да се запознае.... а нашите са готини хора... нямам обяснение за поведението й....Първоначално написано от granger
+ с крака и ръце ,подкрепям >.>.Първоначално написано от NambyPamby
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Павка радвай се че си се оттървал от подобен столкър
Проблема се корени другаде и ти не си част от генезиса му. Зародил се е някъде между 6-тата и 9-тата годинка на девойката. Ти си бил част от машинката. Както нъмби каза - иди пий една бира с твоите хора и ще видиш как нещата ще станат по леки![]()
Dr. Gregory House
Пич, нямаш си и представа колко си прав и колко точно и вярно го каза! Подозирах че стоят така нещата но исках да го чуя и от други да потвърдя за себе си ситуацията... Предвид това надали ще опитам да се съберем.... знам ли.... Може би както казваше баба ми Бог да я прости, - когато губиш нещо не знаеш какво печелиш....Първоначално написано от valdesbg
^Така си е !Не страдай много,много -ами се радвай на свободата и възможността да откриеш наистина любовта на живота си!
ПП:Или това,от което имаш нужда.
maDamn
Трол тема...2/10
ако не - отървал си се, май ти го казаха. Никой човек няма нужда от нашийник под буквите 'връзка'.
Може да не харесва приятелите ти, но няма право да ти се меша. Имаш право на ден с тях.
Тази патка не си заслужава. И не може ей, така да те отреже. По-логично е да положи някакви усилия да се сближи с тях, отколкото само да изисква от теб.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да не би просто да не харесва компанията ти? Няма друга причина,че да ти прави парчета за такива нормални неща?!