.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от AngelinaVoight
    Да не би просто да не харесва компанията ти? Няма друга причина,че да ти прави парчета за такива нормални неща?!
    Тя изобщо не иска да се виждам или виждаме с нея със други хора, не е причината конкретно в компанията.

Искам да ви благодаря на всичките които ми писахте за вашата съпричастност и морална подкрепа, да сме живи и здрави ако е рекла съдбата ще срещна жената
    Хубав ден!
    Две глави мислят по-добре от една!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    На тая лудата май и е писнало от теб и това, че си я 'излъгал' просто е било нещото, за което да се хване, че да те зареже. Ясно е, че тя няма право да ти се сърди за подобни неща, щото... всеки си има правото на лично пространство и приятели. Не се трови заради тази асоциална, болна маниачка .. Радвай се на свободата си.

Мисля,че тя няма право да ти казва с кой да се виждаш и с кой не ..
    Разбирам обичаш я ..но да излизаш само с нея и с никой друг..Ти позволение ли трябва да и искаш..
    А за лъжата мисля,че едва ли това е причина за раздяла-и то каква лъжа..Ако и беше казал,че ще излизаш с приятели-пак щеше да ти се разсърди..
    Според мен тя не те обича...човек който обича няма да се откаже и то заради подобна глупост-за мен е глупост.
    И съм съгласна с мнението,че си е търсила причина ..за да се разделите..
    И все пак дано се сдобрите
    В същото положение съм само,че нямаше лъжа..ами просто се разделихме и то заради по голяма глупост
    Вашето не е нищо в сравнение с нашето

Според мен пък,проблема не е в теб.Дори обратното.Първо - коя е тя,че да ти забранява да излизаш с приятелите си,с които си решил да пиеш бира.Второ - не е единствената,че да те кара да зарязваш самия себе си,че да си с нея.Трето - човек,който те обича истински НИКОГА не би те напуснал САМО заради това,че си излъгал,за да избегнеш предполагаем скандал.Това момиче наистина е искало само да те притежава и най-вероятно си и омръзнал или си е намерила друга играчка.Знам,че е трудно да забравиш някой,но според мен нямате голям шанс,ако се съберете нещана няма да са истински и рано или късно отново ще се разделите.По-добре намери начин да я забравиш,от колкото да се измъчваш с нея,или мисълта за нея.

П.С - реалист съм и казвам това което мисля,а не това което ще те накара да се чувстваш по-дборе

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прекрасна , уж има любов , а сте скъсали поради някаква тъпа причина ? Нещо не ми се връзва , губи ми се нещо. Както и да е. Не си виновен , даже напротив. Това , че си обвързан с нея не означава , че нямаш право да излизаш с други. Никой няма правото да ти отнема свободата , именно поради това не трябва да си внушаваш , че уж ти си виновен.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

3 години Май си е търила повод да забегне при друг пенис

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Прекрасна , уж има любов , а сте скъсали поради някаква тъпа причина ? Нещо не ми се връзва , губи ми се нещо....
    Казах прекрасна любов, защото като изключим личната ми свобода да не се виждам със приятели, във всяко друго отношение си пасвахме и допадахме отлично, било то при секс било еднакви интереси, излети, филми, музика абе изобщо почти за всяко нещо имахме общи интереси, това е и причината да изкараме 3 години...

Както и да е, сега си излизам с приятели, опитвам се да не го мисля и съм си вдигнал главата за нови хоризонти!
    Лека вечер на всички ви!
    Две глави мислят по-добре от една!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами.. в теб е вината,какво повече искаш ние да направим ?!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    3 години.. голямата любов ... и те е оставила, защото веднъж си решил да излезеш с приятели и си я излъгал (от части благородно), за да не се скарате ... о.О.О.о
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си