Например когато амбициите на родителите надделяват и нещата упсс...И аз им помагам и каквото кажат, го правя, въпреки че имам сестра, на която й пука какво става вкъщи Изложена съм на доста караници и страшно много физическа разправа, имам проблем с нервите и със стомаха...Да, не е толкова голяма работа, но какво лошо има, когато не се чувстваме мн добре сред тях да си го излеем и да питаме за мнения? Опитвам се да съм перфектна, но не с всички предмети става (и с допълнителните) и например имам една шестица и една 3 и на кое смятате се обръща повече внимание? Аз никога не съм искала да се бия с тях (колкото и смешно да звуччи), никога не съм ги псувала, опитвам се каквото ми кажат, да го правя, но все не го оценяват...Най- вече баща ми, защото е нервак и идеалист...И всички тези ангажименти бих се справила много по-добре, ако не ми се крещеше денонощно, ако бяха по-спокойни и намираха време да ми помагат СПОКОЙНО....(И не е от възрастта ми, откакто е помня са билии такива отношенията ни,че и по-лоши....И то за някакви глупости...)