- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Студени ръце и крака ;x
Здравейте от вчера краката ми и ръцете са много студени то не беше киснене в лиген с вряла вода то не беше къпане с вряла вода... моля ви кажете какво да правя ?!
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
греяна ракия или водка с маслинки.
или чай с ром.
все благинки.![]()
Първоначално написано от NambyPamby
Еми.. ракийката още не е готова и ром нямам само едно уиски и вино някакви други предложения ?
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Масаж ?
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд
масажа като цяло не ми помогна ... друго ... ?
FUCK RULES !!!
Как да си решиш проблема не мога да ти кажа ( и аз съм на това дередже ), но поне мога да ти кажа на какво се дължи - лошо оросяване от крайниците.
от малка съм със студени крайници, било то лято или зима. Решението зимно време лично за мен е чаша червено вино и много дебели чорапи.
Fuck you You fucking Fuckers
Спри да пушиш като за начало и вземай витамин Б12 перорално.За предпочитане е интрамускулна инжекция с 250 единици веднъж на ден за по-добър ефект, в продължение на 1-2 седмици.При мен резултатът беше осезаем и ми помогна.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Аз го удрям на ракия с мед и лимон,смесва се и става мнннного вкусноПървоначално написано от NambyPamby
![]()