.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Не ми става при секс

Когато някое момиче тръгва ми прави свирки винаги ми става веднага , но стигне ли момента да правим секс .. ми спада веднага щом тръгвам да слагам презарватива ... или свърши със свирките и почваме към секса ... И немога да разбера каква е причината .. На 18 години съм и ще ми е за първи път , с всичките момичета с които пробвах е така

ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СПРЕШ ДА ЧУКАШ КРАВИ!

Град
    София
    Ми пробвай да смениш отбора примерно

човека ви говори сериозно...

Спокойно брат, това е от притеснение, следващият път просто си затвори притеснението в бурканче с мед и да не ти пука, прави си кефа.

Цитирай Първоначално написано от asdzxccc
    човека ви говори сериозно...

Спокойно брат, това е от притеснение, следващият път просто си затвори притеснението в бурканче с мед и да не ти пука, прави си кефа.
    И сериозно и несериозно на 1ва страница има поне 3 такива теми. Дори не трябва да ползва търсачката, разбираш ли? Просто трябва да погледне малко по-надолу!!!

Притеснение човек. И аз бях така ... и най-гадното е че след като 1 път ти се случи на втория път се притесняваш пак да не стане така и то баш така става -.- ... смотано е ... аз на 4тия опит успях да го превъзмогна просто осъзнай факта, че няма за к'во да ти пука и само си правиш кефа.... но след като го превъзмогнеш от там нататък ще си като скала

Повече от фен
    Това е от притеснение

Guest
    Не ти и трябва, а от секса се появяват деца, хващат се болести и някои хора обедняват.

Примерно първия път които беше се бех напушил още по зле беше едвам стана и почнахме и точно 5 мин и спадна ... Ако сега се напуша дали ще го има пак това притеснение или нещо др да направя да се преборя с него ?

Цитирай Първоначално написано от HapkoMaH
    Това е от притеснение
    И аз съм на това мнение прави си кефа и не мисли

Повече от фен
    Успокои се рагай докато си млад,момко!!!

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Пробвай с алкохол!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

С алкохол нямам средно положение или съм пиян и немога да стана или не съм пиян ... със сладко също съм пробвал и това недеиства направо вече се изумявам какво да правя , защото неможе да продължава така ... А с тия доктори ме е срам :х

Guest
    Като го вдигнеш го пъхаш в хладилника да се замрази и се молиш секса да не продължи по-дълго.

Не се притеснявай бе човек!Никое момиче няма да се изкаже пред теб ако не й харесва нещо,пък и няма защо да не й харесва нещо в теб щом е стигнала до там,че да прави секс със теб.

Guest
    Вие сте гадни животни и след това ще го обсъждате с приятелките си, които той може вече да си е набелязал.

Най-често това правят ...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    имал си тежко детство сигурно
    Creative Technologie

Евала бастуни, големи професори се навъдихте.

Всичко това е от притеснение, аз бях същия, сега го дигам от раз дори при целувка

Цитирай Първоначално написано от Hassell
    Евала бастуни, големи професори се навъдихте.

Всичко това е от притеснение, аз бях същия, сега го дигам от раз дори при целувка
    Ха и аз съм така.Като я целуна лети а да не говориме като прайме секс

Добре де над 10 пъти имах възможност ... и това притеснение не се маха ... незнам как да се преборя с това :х

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Не ти и трябва, а от секса се появяват деца, хващат се болести и някои хора обедняват.
    е тва ме разби

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Оле оле ... бил си напушен и очакваш да ти стане Напушен ще ти е 100 пъти по трудно да го вдигнеш ако ти е за първи път ... ако си пиян също ... Уиски може ... то стяга ... но бира примерно отпуска.

Град
    Студентки град .. ;d
    ох какви бири , водки , менти .. Аз те съветвам пък да го направиш някъде където има тръпка .. к'во кат ти е за 1ви път .. парка , кафе , асансьор ... друго си е .. пробвай де , какво пречи .. забравяш и притеснение и всичко , възбудата си пее песента ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си