- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми става при секс
Когато някое момиче тръгва ми прави свирки винаги ми става веднага , но стигне ли момента да правим секс .. ми спада веднага щом тръгвам да слагам презарватива ... или свърши със свирките и почваме към секса ... И немога да разбера каква е причината .. На 18 години съм и ще ми е за първи път , с всичките момичета с които пробвах е така
ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СПРЕШ ДА ЧУКАШ КРАВИ!
човека ви говори сериозно...
Спокойно брат, това е от притеснение, следващият път просто си затвори притеснението в бурканче с мед и да не ти пука, прави си кефа.![]()
![]()
И сериозно и несериозно на 1ва страница има поне 3 такива теми. Дори не трябва да ползва търсачката, разбираш ли? Просто трябва да погледне малко по-надолу!!!Първоначално написано от asdzxccc
Притеснение човек. И аз бях така ... и най-гадното е че след като 1 път ти се случи на втория път се притесняваш пак да не стане така и то баш така става -.- ... смотано е ... аз на 4тия опит успях да го превъзмогнапросто осъзнай факта, че няма за к'во да ти пука и само си правиш кефа.... но след като го превъзмогнеш от там нататък ще си като скала
![]()
Това е от притеснение
Не ти и трябва, а от секса се появяват деца, хващат се болести и някои хора обедняват.
Примерно първия път които беше се бех напушил още по зле беше едвам стана и почнахме и точно 5 мин и спадна ... Ако сега се напуша дали ще го има пак това притеснение или нещо др да направя да се преборя с него ?
И аз съм на това мнение прави си кефа и не мислиПървоначално написано от HapkoMaH
![]()
Успокои се рагай докато си млад,момко!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай с алкохол!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
С алкохол нямам средно положение или съм пиян и немога да стана или не съм пиян ... със сладко също съм пробвал и това недеистванаправо вече се изумявам какво да правя , защото неможе да продължава така ... А с тия доктори ме е срам :х
Като го вдигнеш го пъхаш в хладилника да се замрази и се молиш секса да не продължи по-дълго.
Не се притеснявай бе човек!Никое момиче няма да се изкаже пред теб ако не й харесва нещо,пък и няма защо да не й харесва нещо в теб щом е стигнала до там,че да прави секс със теб.
Вие сте гадни животни и след това ще го обсъждате с приятелките си, които той може вече да си е набелязал.
Най-често това правят ...
имал си тежко детство сигурно
Creative Technologie
Евала бастуни, големи професори се навъдихте.
Всичко това е от притеснение, аз бях същия, сега го дигам от раз дори при целувка![]()
Ха и аз съм така.Като я целуна лети а да не говориме като прайме сексПървоначално написано от Hassell
![]()
![]()
Добре де над 10 пъти имах възможност ... и това притеснение не се маха ... незнам как да се преборя с това :х
е тва ме разбиПървоначално написано от torVNP
![]()
![]()
Напушен ще ти е 100 пъти по трудно да го вдигнеш ако ти е за първи път ... ако си пиян също ... Уиски може ... то стяга ... но бира примерно отпуска.