.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Много объркана

Имам молба, ако може да ми помогнете, защото не знам какво да правя..много съм объркана..Ето я и моята история..

Влюбена съм в едно момче почти от година.. та когато се запознахме и той ме харесваше толкова колкото и аз, но просто пътищата ни леко се разделиха..не се бяхме виждали известно време и от няколко месеца пак се започна всичко..чувствата си останаха същите както при мен, така и при него.. имахме си своите моментни неща..трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..въпреки че още изпитваше чувства към мен..в момента това момиче още е с него, а той явно е влюбен и в двете..имам чувството, че аз съм виновната в тази ситуация..Въпреки всичко още си имаме тези моментни неща, но ни е страх от това, че ако се обвържем всичко ще се промени..но по скоро него го е страх, че ако скъса с въпросното момиче, аз вече няма да искам да съм с него.. но не е така..обясних му..сега се чувствам гадно и не знам какво да правя..той трябва да избира-знам го..но всеки път щом си казвам, че се отказвам да участвам в тази ситуация..става така, че като го видя забравям за всичко и всеки..просто обезумявам.. когато не го виждам колкото и да е време, постоянно мисля за него.. няма значение колко време.. просто не знам вече какво да правя.. моля ви дайте ми някакъв съвет..

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Трогателно.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Този е един страхливец. Не иска да реши от страх. Иска се смелост за това. Нормално е. Но едно момче така не може да прави. Вече е решил, щом е с нея. Не знам защо те търси. Това са някакви... не знам как да ги нарека. Не знае какво иска.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

съгласна съм с теб, че затова се иска смелост.. мислила съм много над това и знам, че му е трудно да реши и особено че не знае какво иска.. толкова време мина и пак продължава да не знае.. Но пък съм сигурна, че ако искаше да е с мен вече щеше да направи своя избор..най-накрая от два стола ще падне на земята ми се струва :X

Град
    Цитирай Първоначално написано от tebazile
    съгласна съм с теб, че затова се иска смелост.. мислила съм много над това и знам, че му е трудно да реши и особено че не знае какво иска.. толкова време мина и пак продължава да не знае.. Но пък съм сигурна, че ако искаше да е с мен вече щеше да направи своя избор..най-накрая от два стола ще падне на земята ми се струва :X

Така му изнася. Защото не може уж да те чака и да разбереш от някъде си, че е тръгнал с друга. Това не е любов. Просто си те използва.

Като не може да реши, намери смелост и го зарежи. Продължи напред, защото това те дърпа назад. Той не е сам и абсолютно нищо не е загубил. Всичко си има.
    Ти си тази изпаднала в дупката, неудобната. Мисля, че не го заслужаваш. Не си тази, която трябва да чака или да стой отстрани.

Отиди в огледалото и си го кажи сама. Стани по-сигурна в себе си и намери момчета, което те харесва и ще те оцени.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

да знам..но явно аз съм тази, която няма смелост..досега бях силната.. ще се опитам..благодаря за съвета..ценен е за мен .. не знам дали ще се справя, но ще опитам .. : )

Град
    Цитирай Първоначално написано от tebazile
    да знам..но явно аз съм тази, която няма смелост..досега бях силната.. ще се опитам..благодаря за съвета..ценен е за мен .. не знам дали ще се справя, но ще опитам .. : )

Всичко е един опит! Успех! Силна си! Бъди такава за себе си!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Този е един страхливец. Не иска да реши от страх. Иска се смелост за това. Нормално е. Но едно момче така не може да прави. Вече е решил, щом е с нея. Не знам защо те търси. Това са някакви... не знам как да ги нарека. Не знае какво иска.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Всичко явно зависи от него.. но ако е влюбен в приятелката си,не се опитвай да ги разделиш..

знам, че всичко зависи от него..не се и опитвам да ги разделя..попитах го, дали има смисъл да го почакам и той ми отвърна, че има.. !! казвал ми е, че изпитва нещо към мен..но както виждам и към неяя ..

Ти осъзнаваш ли и дори замисляш ли се, че онова момиче може също да го обича??? Защо трябва да си егоист ??? Остати момчето... той си е избрал своя път.. и не трябва други да страдат, защото ти си се забавила.. сега тръгни по нов път и остави децата!

Естествено, че съм се замисляла.. оставих го..но не съм аз тази която прави цялата тази ситуация..защото и той си я прави !! ..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Супер много си се дърпала, безпричинно, и сега като си е намерил приятелка трябва да го имаш. Ясно. Да си мислила по-рано за това.
    Temet Nosce

벨야카

Кви са тия драми , уот да фък.
    cyanide smells nice

Умри пак се изцепи неподготвен.

Започнали са няква зарибявка, аз не прочетох тя да се е дърпала и т.н, пак не съм много сигурна, де. Авторката да каже. Може да го е спестила тва.

Тва, че той няма топки, не значи, че ти си виновна за нещо. Аз съм в подобна ситуация. Закачки, зарибявки, харесвал ме бил, после се хвана с няква там, дето е филмирана по него. Сега той почна да ме отбягва, а на мен не ми пука, щото ми е ясно. Действията му ми стигат и мисля, че думите са излишни.

Дръпни се просто, а като те потърси му кажи да те потърси, когато знае какво иска и че ти си наясно със себе си.
    Не бъди втора цигулка, защото тва не е любов. Само ще страдаш...

Град
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Супер много си се дърпала, безпричинно, и сега като си е намерил приятелка трябва да го имаш. Ясно. Да си мислила по-рано за това.

Нещата са на обратно.

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Може да те чувства по - специална и да има някакви страхове , ако избере теб или да не е достатъчно сигурен в чувствата си към теб . Ти говорила ли си с него? Признала ли си му чувствата си? Поговорете това е решението. Не може просто да си седиш и да се терзаеш

robles- мерси..наистина в момента правя нещо по въпроса, защото и аз не мисля да съм втора цигулка..осъзнах се, макар и доста късничко.. а cvetii95 - говорила съм с него много пъти..и винаги стигаме до нещото, че той има още чувства към мен.. просто ме баламосва явно..писна ми..няма какво повече да кажа.. !!

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от robles
    трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..
    Няма какво друго да ти кажа. Общо взето е ясен сценарият.
    Temet Nosce

벨야카

трудно ми е да допускам момче до мен, но при него направих изключение..Трябваше ми време.. и вече най-накрая когато вече бях готова стана това, че той се обвърза..

Бил влюбен и в двете и не можел да си избере... ехх МИЛИЯ...
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Град
    Студентски град
    Пич, нищо не промени тва като ми го оцвети.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Просто си втората цигулка,не се ври м/у шамарите,а си намери момче за което да си струва.След като не я скъса,значи не те харесва достатъчно,бил раздвоен -чисто оправдание,за да продъжиш с дилемата.Ама моля ти се,омръзнало ми е от филмарки.>.>
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на gabsit000
    не знам за какво си причиняваш това,да си един вид за утеха,явно той вече е намерил друго момиче,каква роля играеш ти там... мисля че трябва да зарежеш тая работа...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

В момента ти си му резервата. Каквото и да каже или направи, ти му тичаш по гъза. Баламосва те с някакви приказки, че не може да избере, но истината е, че вече го е направил. Той е с нея. Ти просто си му в кърпа вързана, така че дори да сгафи с нея, ще има коя да му подхранва егото. Не оставяй да те разиграва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си