- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ !!!!Родителите ми се разделят
ПОМОЩ!!!!!!!
Родителите ми се разделят и най-вероятно ще се развеждат!
Какво да правя При кого да остана
При който ще се чувстваш по-добре, по-сигурна, при този който ти обръща повече внимание.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
И моите бяха така доскоро и изведнъж се оправиха! Аз щях да остана при майка си....Ако си момче-при баща си, ако си момиче-при майка си.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Дано да се оправят..ужасно е да си със разделени родители..
Както казаха по-горе,при който се чувстваш по-добре,при него..моите също са разделени,но после свикваш с това..![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
питам тези на които са разделени-
При кого останахте
Е, хайде са-се едно е задължително ако си момче-при баща си, а ако си момиче-при майка си. Има много обратни случаи...Първоначално написано от lubovvv
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ако изобщо зависи от теб... остани при този, с който се чувстваш по-добре. Ясно е, че и двамата ги обичаш, в тази ситуация избора ти няма да се изтълкува по този начин. Така че...
я само да питам какви родители ще накарат детето си да избира между тях ?!![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
ъъ... по-добре да питат него, при кой би предпочел да остане, отколкото да започнат драми и караници. Нали се разделят, все при единия трябва да остане.. То е ясно, че ще се вижда и ще поддържа чести контакти и с другия, но като цяло..Първоначално написано от lightcameraction
Ох,Господи,остани при когото искаш!Откъде да знаем ние с кой си по близка?
Трудно е,гадно е,но ако родителите ти ще са по-щастливи така-нека се разделят.Остани при родителя,при който искаш,пък виждай другия често и не губи контакт с него.
И как ще се почувства единия като знае,че не е избрал него?И после поддържат чести контакти ,но той си знае кой е избрал и при кой живее..вие добре ли стеПървоначално написано от Mi6inka
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
И аз ще се намеся.
Е,добре,не знам твоите родители какви са,но при мен татко определено осъзнава,че съм по-близка с майка ми,отколкото с него.Обичам ги еднакво много,просто съм по-близка с нея,следователно бих желала да остана при нея при евентуален развод.И мисля,че баща ми веднага би се досетил и не би ми се разсърдил,след като пак ще го виждам.
Не мисля,че е по-добре баща ти/майка ти да те помъкне с него/нея,без дори да са те питали ти при кой искаш да останеш и при кой ще се чувстваш по-добре.
Що, ти как смяташ, че е по-добре? Те да решат детето им при кого да остане. По принцип по закон, при развод децата остават при майката, докато не приключи развода, и евентуално дело за попечителство. Изключение правят случаите, в които майката може да навреди на децата си по някакъв начин и това е упоменато като причина за развода. Тогава временното попечителство се дава на бащата.Първоначално написано от lightcameraction
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Благодаря че ме разбирате
бих останала при майка ми
просто баща ми не иска да осъзнае това