- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нужда от бележка - СПЕШНО!
Здравейте. Изпаднах в много комична ситуация и се нуждая наистина спешно от медицинска бележка. От София съм. Много ще съм благодарна на човекът, който се съгласи да ми продаде една. Наистина е много спешно! Ще си я заплатя, разбира се. Много ми е важно да се снабдя с една. Надявам се поне един/а от Вас да се смили над мен.
Ще очаквам отговорите Ви! Може и на лично, ако не искате да се разбира във форума.
Благодаря предварително!
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Продавам бележки. Само че са от 2001, но ти можеш да кажеш, че си пътешественик във времето.
Не мисля, че ще ми свършат работа, щом на тях пише 2001. Даже не знаех, че са по години. Надявам се някой все пак да има, защото...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
родителите ти не могат ли да ти напишат...... или те не знаят
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
А те са използваниПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
За какво може да ѝ е бе?Първоначално написано от badsector
Иначе напиши си молба?
"Humanity is overrated"
Хора... Не е въпроса дали родителите ми знаят,хах. Въпроса е там, че е за повече време, а тези по домашни причини са за по 1 ден. Затова ми трябва такава бележка. Наистина ли искате да ми кажете, че нямате познат, който да ми продаде?
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не мога бе хора, не разбирате ли? Щом пиша тук значи имам нужда точно от това, което питам. Спрете да м предлагате алтернативни варианти. Щом искам такава, значи друга не мога да си набавя. Това е.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мм едва ли някой ще ти помогне !
Живота е рисуване без гума за триене... : )
От къде си толкова сигурна? Навсякъде има дилъри на бележки, все някой от форума ще може да я снабди с такава, не вярвам че никой не си е купувал от някъде !Първоначално написано от mynichkaTanq
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от millmii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
във всяко едно училище има човек, който да продава бележки или поне може да намери, поразпитай съучениците си
Обичам.. гушната в тебе да заспя
Тези от родител можеш да ги използваш за 3 дена.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..