- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят стил на обличане и този,който харесвам в другия пол
Ето ква е схемата
казвате как се обличате и какъв стил на обличане харесвате в другия пол.Така ще видим какво най много харесват момчетата в момичетата,както и обратното
Е всички харесвате голите момичета,ясно ама като са облечени не ги ли гледате![]()
моят стил си е лично мой,нося това което харесвам и както го харесвам.Не следвам чужди стилове.Все пак използването на чужд стил показва липсата на свой собствен.Та моя стил е :
нося страшни маратонки от тея по високите,дънки не много увиснали,не многоизрисувани или с много джобове обаче подгънати отдолу скъсани на няколко места,риза с навити ръкави като на кърт кобейн ,косата винаги във форма,чанта с презрамка настрани,гривна на ръката и един доста голям часовник ава не от тея старите водомерки.Леко накуцвам като вървя и ме харесват,но аз по дяволите много трудно си харесвам някоя
Иначе харесвам няколко начина на обличане в момичетата:
1: момичета с анцунг адидас и маратонки и някоя по прилепнала спортна блузка или потниче
2:вталени дънки,ризка или пак някоя впита блузка,става и с някоя къс и тесен анурак с качулка
Тва харесвам ама няма баце,няма такива девойки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ноо ти все пак не следваш никаква мода.Добре момко.Аз се обличам със прилипнали дъчици росоФи БлуСки и маратонки адидас или ф най-лошия случай найк.И нося гулемки очилца ама сега като нямъ слънц3 само са ми на главичката.Хъресфъм момченцъЪ с анцунГченцЪ адидас и тука вече не приемам никакфи найкуве пуми и такива долнупробни марчици.
ее не е истина
найк>адидас![]()
маратонките на найк са много по-яки![]()
Обличам се така ,както искам. Попринцип.. с дънки и блуза или дънки ,тениска и суетшърт ... За маратонки... попринцип нося или на MANIA или на BULLDOZERили.. NIKE
Косата ми или е изправена.. илии .. де да знам.. попринцип не ми е никаква косата
...
Харесвам момчета с широки тъмни дънки.. с готини тениски или ризки.. абе.. и аз незнам какво харесвам![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хавайки, бяла тениска, бели маратонки Рънърс от тея с 4-те черни ивици(дето много приличат на Адидаски), обикновено бели спортни чорапи, количка в ръка и ето ей тва. Сега само имам проблем, щото бащата иска утре да слагам яке( 4 градуса щяло да било, тън-мън), та от утре ще съм с блуза дълъг ръкав и дънки като компромис![]()
![]()
. Какво толкова им е студено на хората не знам. Е, и аз имам хиден уепън агейнст студа де- сланинка, ама т'ва пък да слагате вече зимни якета...
П.П: НЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО ЯКО БЕШЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН- ОТ КЛАСА МОМЧЕТАТА ДОЙДОХА С БЕЛИ РИЗИ И ПАНТАЛОНИ И АЗ ВЪРВЯ ДО ТЯХ С ХАВАЙКИ И БЯЛА ТЕНИСКА....... АБЕ МНОГО СМЯХ! 11V uber alles ltd.![]()
Едит: Облеклото на другия пол не ме интересува(Ако го има... ако няма облекло Woo-Hoo)!![]()
![]()
![]()
нема ама има.. не търсиш достатъчноПървоначално написано от CoNviCt
![]()
аз мноо често нося адидас![]()
![]()
нещо на скенари ми намирисваПървоначално написано от Verminaard
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хъх .. мии аз нямам определен стил на обличане .. НО не харесвам (и не бих облякла) :
1. смъкнати чували до коленете с провиснали тениски ..
2. модата тип "баба ми го купи" ..![]()
3. ъмм безвкусицата у днешните "кифли" .. (говоря за тия с ярките цветове съчетани по уникално тъп начин .. ;д ) + къси поли с размер на един по - широк колан ..
а за момченцата .. пак нямам определен тип, но каквото и да носи да е със стил и вкус!!! (отново изключвам метълите и прекалено смъкнатите) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обличам си се елегантно и женствено.
Най-спортното нещо по мен сигурно са дънките.
Анцузите ги нося, когато тренирам; маратонките също.
Щампи (картинки и надписи) не нося. Имам такива само на спортните топове.
Блузите ми или са с десен (каре, флорален, тигров, райе и т.н.), или са едноцветни, но комбинирани с т.нар. cropped jacket, прилепнал елек, аксесоар или нещо подобно.
Маратонките, както ви казах, вече ги нося само когато спортувам.
Зимата и есента обувам боти или ботуши (по-често с ток, но имам и без).
Лятото... зависи къде съм.Обувки тип "пантофки", не знам дали ме разбрахте; сандали, високи токове. Когато съм си на вилата обаче, излизам предимно с ниски, защото улиците са леш...
Представете си - в това градче търговската улица с всичките ресторанти и т.н. е с калдаръм.
Да спомена също, че обичам ярките цветове (бледозелено, бежево, кафяво не понасям); както и неконтрастиращите комбинации.
никой ли не аресва кежуали майна....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кецове > all
indie-sets >all
EDC & ESPRIT & GAP > all, мразя мизерните кифленски дрешки
за мометата, нещо такова..
само с кецове <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Май не ни харесват..иначе горния ми влиза като нацист..Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
емми .. аз предпочитам тениски и дънки и естествено кецове .. сякакви , те са ми мания, напоследък също карирани ризи и каубойски ботуши .. за момчета .. нямам особено претенции но ако видя момче с риза и кожено яке отгоре .. определено ще ми направи впечетление
in defense of our dreams...
моят стил зависи от настроението ми...слушам всякаква музика и не се придържам към 1 стил...най-често съм облечен така: дънки и някоя свежа тениска...най много обичам да нося някоя забавна тениска с закачлив надпис...спортна раница за училище...отгоре спортно яке или суичър...понякога мн се кефя като си сложа смъкнатите дънки (само 1 чифт са ми) и слагам една мн широка тениска и кецове...отгоре пак някво спортно яке и зимна шапка...когато пък има мн дъжд или сняг слагам кубинките...някои износени дънки и черно яке....и си слагам един колан дето съм го взел от баща ми...дето е като на войниците в армията ако сте виждали...иначе обичам да се забелязвам и за това мн харесвам крещящите цветове...особено за кецове и маратонки
мн харесвам момичета със прилепнали дънки....да им се очертава хубаво дупето и краката...отгоре суичър или някво готино потниче ако е хубаво времето....и също мн се кефя на женските кецове....не обичам обувките на токчета дето ги носят поечето момичета
Еми слушам рап по тая логика...нещо средно отпуснато.НЕ да ми са влачат дрехите по земята де. Харесвам най-много момичета от същия стил,рапарски дрехи,шапки това онова.
Мразя чалгата и всички момичета облечени в тип " Ела ма из*укай " !!!
http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...=l&tid=7936312
Понякога кежуал...фред пери,лакост , като съм на кеф може и като метъл. Различно от другите като цяло...
Женските и те така.
Нося дънки, разни панталони на Есприт до коляно такива гъзарски кафеви / сиви![]()
+ Тениски - Найк/ Есприт/ някви кучи марки прости тениски
Ризи пак Есприт![]()
Мразя кецове < Маратонки![]()
Иначе нося маратонки Найк / Le coq Sportiff ^^
А иначе момичетата :
1) Като на автора първото: Анцунг с потник на адидас / нике и маратонки - Всичко прилепнало
![]()
2) Дънки + Ризка или Тениска с надпис от сорта ' Catch them before they fly away'момичета с кецове / без кецове все ми е едно тях ако ги кефят ^^, е затова пък 90% от момичетата които носят кецове 'отписват момчетата без кецове'
![]()
![]()
Но и различни момичета ми грабват окото ^^ Не само изброените 2 : )
ми аз гледам да се обличам по-елегантно
ама понякога съм пълната противоположност..... зависи от много неща!
иначе са като е едно такова дрисливо навън съмс боти или ботуши с черни,сини или кафяви дънки/панталони и отгоре няква бллуза/пуловер
а иначе в момчетата мн харесвам дънки с риза или някоя блуза/пуловер (но да са семпли,по възможност един или макс. два цвята)мн мразя ммчета с потници ,мн рядко да ми хареса някой такъв
![]()
![]()
![]()
Ами нося по принцип широки дънки или панталони. Тениски и потничета - всякакви. Ризки - широки. Дълъг ръкав блузки - дълги и не толкова широки. Суетшърти - без цип, с качулка, широки.
Маратонки - Nike.
Скейтъри и кецове - Булдозер, Мания, Рокси, Ранърс.
Кубинки - Head.
Ботуши - равни,кожени,черни, с каишки /и от тея косматите/
Якета - по принцип си ходя с тея от ски-екипите. Иначе - черно,бяло и дънково гледам да имам в гардероба.
Къси панталонки и къси полички (за морето поличките).
Шапки - рядко, но почти всякакви.
Моят пък днес себе беше облякъл така:
Кафявите кубинки, черния уиндстопър, тъмните дънки, една кафява плетена блузка, а у тях като се съблече беше с един прилепнал червен потник... уааау...![]()
И като го видях в тоя вид с китарата... изтръпнах!!!
![]()
![]()
Иначе с ризки,дънки и маратонки го обожавам!!!
Черна тениска
Дънки ( лятото хавайки )
ваУ рокс
Grell
АЗ: джинси, панталони (понякога кожени), дънки (да са ми в един тон, смисъл без някво избеляло...кефи ми и да има метални орнаменти по тях но в умерено количество) и най вечее.. не обичам панталоните да ми прещипват ханша или да са ми под ханша
![]()
.Ебати ве, женското тяло се съсипва с такъв тип гащури! ..нагоре: с тениски на любими групи, нормални тениски, спортни потничета.. също така много нося ризки, сякакви (е не кифлячески изрязани де..) суитчъри, тесни анураци.. през зимата ходя обикновено с яке тип, палто, двуредо, от тия, знаете ги
обувки: кецове най често, имам и едни дет са тип бутонки
и много си ги обичам, никой не ходи с такива
![]()
, понякога кубинки, ботуши.. и така...
момчетата: ми харесвам момчета с по-дълги косици (ама и да не е, нема страшно) и харесвам да има брада тип тридневкаа... ооооу да тва ми е голям афродизиак
![]()
. иначе за обличане.. ми небрежният стил много ме привлича; да кажем тъмни дънки, фанелка, риза.. е такива
..
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
уау ти ме описа,само дето постригах дъбгата коса миналата седмица
![]()
Тениски: DC, Kenvelo, Colins, Terranova, имам и на не известни марки![]()
Блузи: edc, Terranova ...
Ризи: не знам на какви марки
Суетшърти: с цип, и без
Дънки: имам ии светли и по-тъмни
Яке: Diamond![]()
![]()
Скейтърки: DC, Etnies, Mania
Ботуши: Puma
За момчетата - предпочитам да са по-смъкнати със скейтърки![]()
:P :P
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
обаче много различни обувки носите,аз си ходя всеки сезон само с маратонки.
оооооПървоначално написано от CoNviCt
![]()
![]()
.. мм а женската част.. кво те кефии..
.. леле звуча като няква разгонена сигурно
![]()
, ъмъ просто ше ми е интересно да те познавам
по скайпа напримеррр
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀