- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво искате да работите
.. като пораснете () и защо?
![]()
Още не съм решил категорично,но искам да е нещо забавно и различно,щото не си се представям как 40 години стоя на някво бюро в някъв офис...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Маи каквото работя сега - ИТ Техник
Нещо на бюро в офис.Сериозно, не искам да се разправям с някакви хора или непрекъснато да тичам нанякъде.
ДаПървоначално написано от Greennight
Искам и нещо творческо, а и да обикалям света. Примерно да измислям някакъв концерт за някой изпълнител, модни ревюта и т.н., мисля че творчески директор се казва. Имам мн яки идеи ;/
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз ще се оженя за богат чичко и няма да имам такива проГлеми.
az съм си монтйор ;д тая год последна и после монтиорче а за визше ще видим к'во ще дойде в мозъка °°
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Честно казано не знам. Мислила съм хиляди пъти по този въпрос и наистина не знам какво точно искам.
Иначе трябва да е нещо, което да ме влече. Да обикалям света (може и държавата, ама другото е още по-интересно :д), искала съм да съм дизайнер, декоратор, като по-малка исках да се занимавам с музика и др.
Но сега единственото ми желание е да не съм затворена в някой офис, защото ако не се движа и не съм на свобода ще откача. :д
*сън*
Не искам никъде на никой да служа и да бъда подлога за пари!
Искам на мен да служат!
Ще стана бизнесдама ;д
Безработен, за да мога цял ден да пиша във форума и да зарибявам малолетни девойки.![]()
n00bs
Демек си си постигнал мечтата вечеПървоначално написано от yakuza_
![]()
трафик на хора![]()
то густо, то пусто
Ами, май ще ми се наложи да поработя 1-2 години като нещо мрежарско/техничарско след като завърша бакалавъра , сега водя едни курсове , което ми е много приятно и ми стига /добре де, понякога все още дрънча пари от мама , ама все пак съм на 17 /.
Но се надявам като направя няколко проекта да съм си шеф сама на себе си , защото искам да стана асистент, след като защитя докторат , да добия хубава титла ( я доцент, я професор ;д ), а това преподаване няма да ме изхранва много ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами както е тръгнало май ще е с политика![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Лъже, ше работи в оранжерия с Дини :7Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Счетоводител,предполагам.. Може пък и нещо с икономика, не знам..
ами надявам се в банка![]()
като за начало естествено ниска позиция, но с постепенно изкачване
и при стабилно финансово състояние искам да си отворя ресторант, винаги ми е харесвала длъжността - мениджър
но кой знае какво ще се случи![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор