- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Списания
Рядко си купувам списания, обикновено е Космополитан, и то само ако ще пътувам някъде, за да си запълня времето.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
От време на време си купувам.Последно май си взех Glamour и аз защото щях да пътувам и исках да разлиствам нещо.
Не, не си купувам.
Още не съм попадала на нещо, което да си заслужава парите.
И спря да се върти за миг земята..
Преди си купувах Хай Клуб и Браво. Но много се дразня,когато си го купя преди училище и момичетата от моя клас почнат да го дърпат..Веднъж не се сдържах и им се разкрещях .. : "Абе ейй!Имате си пари вървете си купете!Това списание съм го купила аз да го чета,не вие!!!" Тогава те направо полудяха..
Да почна ли пак да го събирам?!
![]()
От време на време си купувам списания. Най - често е Cosmopolitan - просто ми допада, също Glamour.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Cosmo, Glamour, Joy, Bravo, Knolledge, Good Food & L'Europeo![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз си купувам списанията:
1. Glamour
2. Cosmopolitan
3. Браво - само когато има хубав плакат, който ми харесва.
4. Хай Клуб - само когато има хубав плакат, който ми харесва.
5. Popcorn - купувам го от няколко месеца.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Хахаха ами една приятелка също събира Браво и едно много нахално момиче има и тя тъкмо го отваря и оная идва и "Я я я я я дай да видя плакатите!" и приятелката ми я поглежда и продължава да си прелиства но малко по-бързо, да стигне до плакатите и тая да ни се махне от главите.Единия беше на Кейти Пери и тя "Ооооооо искам го ИСКАМ ГО - ДАЙ МИ ГО!!!!" и посяга.Ама мойта приятелка много ги мрази такива и тая както се хили и тя скача "Ходи си го купи бе, нахалница такава!Да не си сомалийско дете, не е 10 лева списанието!".Смрази се оная и се измете а ние другите се хилимПървоначално написано от Bonbonkataaa
![]()
или, ако се чудя за какво да си пропилея парите.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
" Климатът не бил добър за списанието. Мисля да го търся на английски. "Първоначално написано от vampire_girl_
national geographic
Про-Рок
копувам само ако има нещо интересно в броя
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
да...от началото на годината събирам JOy и Cosmopolitan...иначе като малка си купувах Блясък,събрах 100 и спрях![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Купувам си най-често БРАВО.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Първоначално написано от Bonbonchencetyy
Браво най-често, но само като вляза в сайта да видя дали има хубави плакати или нещо интересно в броя![]()
От време на време си купувам.Cosmopolitan и Glamour
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
най-много купувам Журнал за жената,рядко Стори и Блясък.
И аз така.Първоначално написано от cigarettekisses
awerw♥