- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- boys, boys, boys.
Как мислите? Дали момчетата са по-добри приятели от момичетата? Според мен - в ПЪТИ. Не са лицемерни и не се правят.Толкова ми е писнало от тея курвета, дето се водят "приятелки". So?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
То пак зависи от човека.
Иначе като че ли повечето ми приятели са момчета, но имам и много добри приятелки момичета... пак казвам, зависи от човека, не е хубаво така всички под общ знаменател.
"Humanity is overrated"
Не обичам да сортирам приятелите си по пол.
Факт е, обаче, че в някои отношения, момиче може да ме разбере много по-добре, особено когато става дума за "женски проблеми". От друга страна, в много случаи е по-добре да чуеш мъжката гледна точка.
Но както познавам много момичета с изявени "мъжки" (не ми харесват тея определения) черти, така и познавам момчета, които, макар и на пръв поглед да са изтъкани от мъжество, в себе си таят много "женски" качества. И не, не говоря за гейове.
Като цяло не зависи от пола. Ако трябва да бъда честна, от всичките ми приятели, по-лицемерни са момчетата, от момичетата също има де, но като че ли момците водят в тази категория.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+1Първоначално написано от Extremescream
![]()
Smile and everything will be alright
определено мочетата са по-добри приятели от момичетата.... 'ного мразя някоя "приятелка" да почне да ме занимава с това, каква прическа да си направи или пък о, трагедия, счупил и се е нокътя![]()
при момчетата няма такива неща, което е един огромен плюс
момчетата не правят и интриги... има и интриганти сред тях, амм те лесно се бият
и момчетата винаги ще те подкрепят, когато ти се пие бира, без да мрънкат колко вредно е това
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Зависи от човека,но да,като цяло.Момичетата са и твърде завистливи,и твърде лицемерни...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
О,има си приятелство между момиче и момиче,просто много рядко се случва то да е наистина истинско,без задни мисли,без злоба и завист.
Относно момчетата-наистина са доста добри приятели.Преди имах най-добър приятел,който ми беше невероятно близък,ама наистина МНОГО.. но след това нещата просто се объркаха и свърши с предвидим и тъжен финал всичко.И все пак,по време на приятелството ни,мога да кажа,че го чувствах по-близък от всяко момиче и сякаш щеше да ме разбере каквото и да му кажа.Мда.Хубаво беше.Много.
Аз лично съм останала с впечатлението,че момчетата биха се отзовали веднага,ако наистина са ти приятели и биха ти помогнали с каквото и да е.Момичетата са по-егоистични и завистливи,а и често срещано е едната да е по-харесваната,по-хубавата,по-умната и изобщо 'по' от другата,което ще създаде неприятни чувства между двете,макар и привидно добре скрити.От друга страна,при приятелството между момче и момиче всичко е супер,докато единият не започне да изпитва чувства към другия и после всичко става доооста сложно.
Всичко е вярно, което казахте, но най-вече си зависи от самият човек.
+100Първоначално написано от Colouring
Много плюс!!Първоначално написано от Extremescream
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Има и мъже-лисици - злобни, интриганти, клюкари, неискрени.
Да се обобщава е тъпо.
Но сякаш и аз контактувам по-лесно именно с тях.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Повечето са разни лицемерки, но има и момчета, които са лицемери, но и на мен ми е по-лесно да общувам с момчетата. С най-добрия ми приятел всичко си споделяме. Някак си ми е по-лесно да споделя на него отколкото на най-добрата ми приятелка, защото понякога се е случвало да и кажа нещо и тя го раздрънква на всеки.Така, че според мен момчетата са по-добри приятели.
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Както казаха горе - много зависи от човека... НО с момчета ми е някак по - лесно да споделям. Няма го страха, че ще се окаже че харесваме едно и също момче /всъщност ми с е случвало един единствен път/, няма го това сравняване на дрехи, прически. Приятел момче винаги може да ми даде насоки как да процедирам с някой от техния пол.![]()