- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Направих някакви мъфини... черпя всички :)
Макар и виртуално...
Да ви е сладко, съфорумци!
www.prikachi.net/photo9333D44j.665
МРАЗЯ ТЕ!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък ядох тиквеник и се строших , така че сега какво и да ми дадеш , няма да го ям.![]()
Аз нали ти казах как да си направиш. Ама нали ме баннахте, затва сега не можеш да си правиш. :P :PПървоначално написано от ShtrudeL
А аз мога:P
Защо са такива дребни?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
За миг си помислих, че авторката е някои различен от Kalpazanka.
Накрая се оказах прав![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ами малки са, защото ги правих във форма за мъфини, големи са горе - долу колкото мандарина, малко по - големи.
Занимавам се тука, сега отивам да готвя пиле Жулиен на мъжо
Пожелайте ми успех!
А защо Щрудел ме мрази?![]()
евала жена мечта да може да готви и да праи такива готински мъфини.... браво...![]()
Е, има още какво да уча за готвенето, както и да доизпипвам рецептите си, но ми е хоби, така се разтоварвам, а и правя нещичко за любимите си хора. Но не го ям... не ми е кеф да си ям произведенията :Д
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
ОБЛИЗАХ СИ ПРЪСТИТЕ ЧАК
Появявам се само щом ми се спомене ника.Първоначално написано от Wax
Айде да не си на загуба-Първоначално написано от starburst
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU
мале каккк ми се доядохаааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()