- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е същия като преди...
Влюбвам се страшно, ама страшно бързо .. и започвам да се раздавам за половинката си ... Това е една от чертите, които не си харесвам ... Иска ми се да не се привързвах толкова бързо... защото все си оставам наранена.Първоначално написано от kuklichka_bg
Като ми стане кофти от нещо, което е направил, явно се държа странно, защото като тръгнем да говорим и уж да оправим нещата ... казва все едно и също "Аз си мисля, че съм ти омръзнал", аз му казвам, че не е така и сякаш на него му е писнало от мен, защото се държи странно.. а той отговаря "Въобще не ми е омръзнало, сигурно даже скоро няма да ми омръзне.. много по-различна си от останалите с които съм бил (караше го преди на някакви к*рви, за по седмица) ... с теб мисля, че ще излезе нещо сериозно най-сетне, чувствам се по-различно, страшно съм привързан и нали знаеш, че те обичам" ... При което аз естествено се разнежвам и се размеквам и всичко ми минава.... и после пак започва да се държи тъпо .... и от тия думи които ми казва, не разбирам защо държанието му не отговаря на тях ;х
Отговорът може да е пред мен, но не искам да го осъзная... Не искам да слагам край... иска ми се просто да разбера на какво се дължи това държание и да знам какво да направя, за да се оправят нещата... Както написах по-горе, много лесно се привързвам и не искам да губя този човек .. в момента може да не е розово положение, но сме имали страшно много хубави моменти заедно и нз.. не искам да слагам края така лесно, без да съм се опитала да направя нещо...
1вото изречение ;дд ... разсмива ме ;дПървоначално написано от torVNP
Иначе Викторе, най-малко бих тръгнала с някой на пък на друг ... А и ти дори не го познаваше.. и продължаваш да не го познаваш ... Аз не си избирам приятелите така, че на теб да ти харесват ... Няма ти да си с тях, че да е твое мнението.