.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Как се работи с тая филираща ножица?

Купих си една такава ножица за обем, назъбена, дето фризьорат я ползва също за 30 лв, но работата е там, че въобще не мога да си махна обемат на косата, както той го правеше. Първо като хванах ножицата аз я хванах по нормалния начин, но изглежда трябва да я хванеш обратно, за да може да реже. Общо взето просто я прекарвам примерно под косата и щракам... или само с върха или с цялата... ама нещо не се получава... става нарязано някакво... а моят фризьор за 2 минути щрак щрак и половината ми коса я няма и се вижда гладка и дълга надолу без да е някаква нарязана... Има ли начин как да режеш? По ъгал? С гребен ли я дигаш и тогава натискаш? Някое видео да ми се даде или да ми се обясни? Попринцип само за зимата искам сам да се подстригвам.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Препоръчвам ти машинка за подстригване. 1-2 номер, мани я тая ножица.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен
    аз не ги харесвам тези ножици по-добре както каза koshtramba с машинката давай
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Повече от фен
    Мен ми е ясно за това, но не е тук цаката. Попринцип тея ножици от едната страна имат едно изпъкнало , там дето ги хващаш. Попринцип това надолу или нагоре трябва да е когато постригваш? Самите зъби от долу или отгоре трябва да се намират?

Супер фен
    мисля, че от горе, но не съм сигурна
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    От горе трябва да са (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си