.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    На 2 полчки по 50 или 4 по 25 е рамта ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Мне, ама помня, че са блъскани бая кингстъни един до друг.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    На 2 полчки по 50 или 4 по 25 е рамта ?
    Те за него са измислили 5 каналната рам памет
    5 плочки 20ГБ с честоти 5ГХз и тайминг 1-1-1-3
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Guest
    С по около 100 са много от тях, но познавам и такива с по 192, а честно ти казвам, че не трябва много да се обаждаш за неща, от които нищо не разбираш.

Guest
    Започнете да четете и извън българските сайтове, защото подобна неосведоменост за елементарни неща с срамна.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    С по около 100 са много от тях, но познавам и такива с по 192, а честно ти казвам, че не трябва много да се обаждаш за неща, от които нищо не разбираш.
    Ква му е архитектурата на процесора :Д
    Знаеш ли че 64битовата архитектура поддържа до 128ГБ рам :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от kadishona
    . Освен ако няма да прави Аватар 2 нямам идея как ще ги напълни

Ако бъркам някъде, моля обясни - най-малко аз ще науча нещо ново
    @torVNP И какво? За да покажеш колко си напред с 'матриала' трябваше като типичния байганьовец да ми кажеш колко съм прост вместо да ми обясниш къде бъркам и защо. Както съм написал по горе.

Също така можеше и да погледнеш какво точно търси автора - със сигурност няма да рендва Аватар, а просто ще "РИСУВА".

• Няма нищо срамно в това да не знаеш нещо, в това да се смееш на другите, че не знаят!

Обче той няма никакви познания, пише пълни глупости с цел да му повярваме
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Guest
    Вие сякаш не сте чували за машини с по няколко процесора и видеокарти?

Guest
    Аз съм го казал още вчера тук, че от хардуер не разбирам почти нищо, но в сравнение с някои от вас съм си направо инжинер.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Вие сякаш не сте чували за машини с по няколко процесора и видеокарти?
    За няколко процесора му викат сървърна машина, a за 2 или повече карти се нарича гейминг машина :Д Моля те спри да пишеш излагаш се повече от dubi/koko
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Guest
    Геймърчетата може и да си ги кръщават така, но ти казах, че си нямаш и най-малката представа за неща, за да ги обясняваш.
    Може да не разбирам от хардуер, но работя със софтуер, който ще е сложен за теб и след 20 години, а ти си продължвай да рендваш(само човек, който нищо не разбира би го написал) със сони вегас, която освен за работа със снимки не става за друго.

Първо не съм го писал аз
    И второ след 20 години, вече ще се продава моя софтуер и софтуер произведен от моето поколение
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Guest
    Извинявай, а просто всички сте ми еднакви и не правя разлика.
    Бог да ни пази ако след 20 години работим с нещо измислено от теб.

Добре бе, братле, моля те, отдели 10 минути и набързо ме просветли защо Sony Vegas не става за сглобяване на клипове, предложи ми по-добра алтернатива и дай 4-5 реда за познанията си за видео обработка.
    Мерси!

пс. И най-вече ми обясни защо програма за $600 долара става само за сглобяване на снимки.

Guest
    600$ много ли ти се струват, а лично аз имам програми в пъти по-скъпи и ставащи главно за тракване на видео-thepixelfarm
    В 11 версия на Вегас са добавили някои интересни неща, но програма ползваща се главно от децата, за да си правят някви ефектчета на снимки е ясно, че не става за друго.
    PowerDirector(в новата 10 версия дори можеш са вкарваш 3D формати като fbx)
    CorelVideoStudio(с последната 4 версия ще имаш възможност да си вкарваш директно много по-добри интрота, които сам си си направил в Corel Motion Studio 3D, в която можеш също да вкарваш 3D формати)
    Magix(не я ползвам от година и вече съм забравил точно с кое беше добра)
    Пинакле-Avid- за тях мисля, че не е нужно да обяснявам, а всички плъгини от Вегас работят и при тях като има още много други опции.
    Edius-прилича на АфтерЕфектс, но спрях да я ползвам, защото си сложи собствени кодеци и ми прецака няколко програми, но е също много добра.
    АфтерЕфектс-много хора си мислят, че е върха на сладоледа, но само, защото висят по бг сайтове и за други не са чували.

NUKE-за мен е най-добрата и включва почти всичко, което може да ти потрябва при снимане и правене(не изрязване на части и сглобяване) на клип.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Добре бе, братле, моля те, отдели 10 минути и набързо ме просветли защо Sony Vegas не става за сглобяване на клипове, предложи ми по-добра алтернатива и дай 4-5 реда за познанията си за видео обработка.
    Мерси!

пс. И най-вече ми обясни защо програма за $600 долара става само за сглобяване на снимки.
    Somy Vegas НЕ става за видеообработка.
    Както казаха - ползвай NUKE, FinalCut 8+ & PowerDirector

Guest
    Преди около месец си говорих с тях
    http://www.ghettoproductions.eu/
    и те точно ми обясняваха, че си правят клиповете с FinalCut, която според тях била най-добрата, но аз ако имах Mac(мислех даже да слагам хакинтош, но за да се ползва пълноцено е хубаво да си с оригинален и се отказах) щях да работя само с продуктите на Autodesk
    http://usa.autodesk.com/flame/
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...12&id=12561763
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112

Извинявайте момчета, но не мислите ли, че сте пристрастни, само защото SV е популярна програма, а другите не чак толкова?

Нека уточня, че тук говоря само за програми са сглобяване на клипове, а не за ефекти!
    Поразрових се в 2 форума и там мненията бяха, че Sony Vegas и Final Cut са почти идентични и няма почти нищо, което едната програма го може, а другата - не.
    Sony Vegas is a difficult program to use, I found that Final Cut Pro was easier to work with.

Sony Vegas and Final Cut Pro are basically the same, except that Sony Vegas has slightly more editing features.
    Final cut express is pretty much the same as sony vegas. My friend BentPaperClip uses Final Cut and I use Vegas, and I know how to re-create all her effects(And shes like... a PRO) They are the same thing and neither is better then the other over all.
    А колкото до Power Director защо сравнявате програма за $100 с програма за $600+? Колкото и да е добра Power Director очевидно е, че просто е в друга категория!

Относно Nuke почти съм обеден, че това е програма за ефекти като AE, а не за сглобяване на клипове.

Guest
    Къде точно си чел тия смешки, а да сравняваш Вегас с Final Cut само показва, че нищо не разбират тия хора.
    PowerDirector може и да не е скъпа, но е в пъти по-добра за видеообработка от Вегас.
    За мен дори MPEG-Video Wizard е по-лесна и приятна от Сони ако само клипове ще сглобяваш, а размера и е 30мб.

Супер фен
    @ОборскаТор според теб кой е написал програмите за видео обработка, рендинг? Някой като теб ли(потребител, който ги изоплзва?). Ти си на дъното на "хранителната" верига, ти си юзер и запомни тази дума, ти просто можеш да работиш с тези програми и да се радваш, че има хора които ги правят(да представи си, след 20 години ще има програми писани я от мен, я от MrCreep) или ти още вярваш, че "млякото идва от хладилника или супермаркета?"... Предполагам че ме разбра какво исках да кажа.

Guest
    Може ли да го повториш на разбираем от такъв като мен език?
    Защо ли си мисля, че преди да тръгнеш да правиш нещо ти трябват поне минимални знания, а теб като те гледам си наясно само с хардуера, а от софтуер си в няква пълна мъгла.
    Хората като мен, които ползват продуктите направени от такива като теб(надявам се да греша) са тези, които оправят вашите осрани неща като ги подобряват с плъгини например.
    Нито една програма не разчита на собствен ресурс, а на някой вече измислен и изпробван, а от там нататък софтуерните разработчици разчитат на такива като мен да им ползват нещата, за да могат да получават препоръки и съвети.

Супер фен
    Май го засегнахме и реши да отвърне, като нищо не каза...

Guest
    Koя част от'Може ли да го повториш на разбираем от такъв като мен език?' ти не успя да разбереш, за да си мислиш, че си ме засегнал?

Сравнението, което направи с млякото само ми показа, че явно имаш скорошен опит с този продукт, а както всички знаят само на децата им се налага да бъдат кърмени.

Добре TorVNP мненията ти стават наивни.

Имам чувство, че си опаки на всички и то нарочно.

В два форума гледам хората ми казват, че двете програми са идентични, ти обаче казваш НЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си