.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Nvidia vs ATI

Nvidia vs ATI

Такамм... кажете коя ви е любимата и коя според вас е по-добра и защо.

Re: Nvidia vs ATI

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Такамм... кажете коя ви е любимата и коя според вас е по-добра и защо.
    Nvidia Forever
    яко shit

Цитирай Първоначално написано от Wax
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=390580
    Там е АТИ вс Нвидиа тук е Нвидиа вс АТИ

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Има такава тема но да кажа... атитата (вече AMD) за мен са боклуци по една единствена причина - като излезе нова игра, почти винаги хората с ати (офф AMD де ) имат проблеми с играта. Или не тръгва или има проблеми с графиката и решението е да чакат по няколко дни докато AMD не изкарат нов драйвър който оправя проблема... и като излезе друга игра пак така. Аз съм с nVidia, сменял съм 4 карти не поради дефект или проблеми ами защото остаряват, и не съм имал проблеми с игри или драйвъри. Да не говорим че nVidia поддържа PhysX но за съжаление много малко игри го ползват, но си е супер яко особено при мафия 2 + тва nvidia правят графични чипове които ги ползват не само за компютри, ами и смартфони, компютрите в новите аудита са с nvidia графичен чип, и още много... даже мисля че правят вече и процесори за смартфони (Galaxy S II май беше с такъв). Та nvidia са много по-развити от AMD според мен... никога не бих си взел AMD за карта, макар че процесора ми е AMD и е чук. Това е мое мнение и не искам да обидя някой с AMD видео.

Има такава тема.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си