.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Видео Карта

Здравейте, исках да попитам разбирачите, понеже ще си сглобявам коппютърче... та, да попитам какво мислите за тази видео карта:

Palit Geforce GT430 2048 DDR3

Въпроса ми е ще се справя ли със съвременните игри.. не става въпрос за най-тежките лудории..а за игри като "Мафия 2" "GTA4"

що се отнася до другите компоненти:

Процесор AMD Athlon 3x 3.4ghz
    рам 4 гб... така че те мисля че са си добре... та моля помогнете с мнението за видео картата..?!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Ще се справя, обаче според мен по-добре 1ГБ ДДР5, вместо 2ГБ ДДР3. Зависи и от конкретното приложение, но трудно ще смогва да "пълни и празни 2ГБ при ДДР3 навреме".
    Другите неща са си добре, да.

Ако говорим дали ще вървят - да. Но няма да ги играеш на повече от средни настройки при ниски резолюции.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Тия 2гб за какво ще ги ползваш?!?!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    По-добре си вземи втора ръка някоя GTS250/GTX260 и си готов...

Насочи се към по-малко памет, като обем, но по-бърза. Както горе ти беше казано - една 5770 с 1GB DDR5 ще бори всичко в комбинация с една прилична конфигурация.
    Можеш и 6770 да вземеш, но разлика между двете карти няма.

Супер фен Аватара на badsector
    Най-добре кажи някакъв бюджет и какво да включва като компоненти и да сглобим нещо. Не забравяй да кажеш какво е положението с монитора.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Най-добре кажи някакъв бюджет и какво да включва като компоненти и да сглобим нещо. Не забравяй да кажеш какво е положението с монитора.
    Ами като цяло старая се да не надхвърлям 600 лева. А за видео картата... до 200 ще дам... а тази дето е ддр5 няма ли да иска дъно поддържащо ддр5... щото ще скоча много нагоре в цената май май... благодаря на хората, опитващи се да помогнат!

Град
    Sofiq
    Амиии GF GTS 450, 1GB PCI-E, DDR5, 128bit, HDMI & DVI
    как ви се струва?

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Аз предлагам http://iskampc.com/sapphire-radeon-h...-onn-bulk.html .Кой те е излъгал че РАМ паметта и паметта на видео картата трябва да са от един модел?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Аз предлагам http://iskampc.com/sapphire-radeon-h...-onn-bulk.html .Кой те е излъгал че РАМ паметта и паметта на видео картата трябва да са от един модел?
    Просто така предположих, понеже сега си обогатявам хардуер уменията а не знаех нищо и.. лека полека схващам нещата

Вземй 6770.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Според мен дай още 8 лв и си вземи http://iskampc.com/evga-nvidia-gefor...pci-e-onn.html
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    Пловдив
    Здравейте,
    един съвет към автора на темата: Препоръчвам ти, защото така знам, да използваш карта АТИ за процесор на АМД, чувал съм че производителността на самата машина се увеличава. Така като те гледам сигурно няма да се задоволиш само с ГТА 4 или Мафия (някоя си) , компютърна система се купува веднъж на 3-4 години затова СЕГА е времето да си купиш добри части .
    http://www.multirama.bg/product/7888...6850-1-gb.html
    Това е една много добра карта, цената й е повече от 200 лева, но си заслужава. Като ти гледам другите части , този процесор 3.4 GHz много добре ще му подхожда една добра видео карта, като тази.
    Айде със здраве и успех, дано намериш това което търсиш.
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

От кога честотата на процесора стои на първо място като определящ фактор за това колко е добър ? Процесора е стар не съм много сигурен, че ще издържи на новите игри.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    Пловдив
    Колев - от много време честотата на процесора е фактор за качесто( ако щеш). Сравни един процесор от 1,25GHz с друг от 3,4Ghz. Мисли малко !!!
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Не съм съгласен, вече не се произвеждат процесори под 2.5 GHz. Искам ти да сравниш неговия Котлон с неговите 3.4 GHz с един например i7-2600 ( който също е с номинална честота 3.4 GHz ) дали ще дадат еднаква прозиводителност ? Едва ли.

Това исках да кажа, че честотата вече не е фактор. Почти всички нови процесори се въртят от 3GHz до 3.5 GHz номинални честоти.

Та за мен честотата не е фактор, нито за качество, нито за производителност.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Ами като цяло старая се да не надхвърлям 600 лева...
    Дотук успя да отговориш на една трета от въпроса ми. Хайде постарай се още малко и кажи какви компоненти да се включват за тези пари и какво е положението с монитора (основно ме интересува на какви резолюции ще играеш).

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MoD3RatoR
    Здравейте,
    един съвет към автора на темата: Препоръчвам ти, защото така знам, да използваш карта АТИ за процесор на АМД, чувал съм че производителността на самата машина се увеличава. Така като те гледам сигурно няма да се задоволиш само с ГТА 4 или Мафия (някоя си) , компютърна система се купува веднъж на 3-4 години затова СЕГА е времето да си купиш добри части .
    http://www.multirama.bg/product/7888...6850-1-gb.html
    Това е една много добра карта, цената й е повече от 200 лева, но си заслужава. Като ти гледам другите части , този процесор 3.4 GHz много добре ще му подхожда една добра видео карта, като тази.
    Айде със здраве и успех, дано намериш това което търсиш.
    Благодаря за изчерпателния отговор!

А да попитам сега... да кажем с тая ми конфигурация, ако си купя някво тъпо захранване 400W на куче марка... ще ме държи ли няколко месеца без да прави проблеми, аз после ще го сменя, че са много скъпи бе, да му се не види?!

Здрасти, аз съм с ГеФорце ГТ 430 1ГБ ДДР3 ОЦ, Пентюм Дуал Core E5800 3.2 ГХз и 2 ГБ Рам. Мафия 2 я подкарах на сичко на мах без physix на 1280x1024 с 40 фпс.
    Не мисля че ще имаш някакви проблеми да играеш по новите игри с конфигурацията която каза.
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Аз съм с Intel i7-2920XM 8Mb Cache, NVidia GTX 580x2, 16Gb RAM И 4Tb Seagate HDD Със 6GB Transfer Rate и досега никоя игра не ми е забивала
    (На максимални настройки - на 1920х1080 )

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    Аз съм с Intel i7-2920XM 8Mb Cache, NVidia GTX 580x2, 16Gb RAM И 4Tb Seagate HDD Със 6GB Transfer Rate и досега никоя игра не ми е забивала
    (На максимални настройки - на 1920х1080 )
    То е нереално да ти забие

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всъщност ми е забивало на MW2 Когато играя Сингъл и Мулти едновременно

Я си качи конфигурацията тука с CPU-Z.

Интересно как ти забива 2 пъти пуснат MW2, като аз с по-слаба конфигурация играя DiRT3 при минимизиран SC2 с всички настройки на макс ? С 4 ГБ рам и пуснат Photoshop, Premiere Pro, Firefox, Skype и други.

Интересно ми е да го видя този лаптоп.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Тая програма не ми тръгва. Ако я има Open Source Да ми кажеш, щото Windows ми е модифициран?
    П.П. С конфигурация съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си