- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Шофирах 30км ;д;д;д
3ка, ама не съм сигурна за годината - или 95 , или 98Първоначално написано от miminko
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
за да ти има прекъсвач колата ти тряя да е пълна инжекция и да е на бензинПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
тоя звук дъндъндън е прекъсвача
когато ти дигне максимални обороти ти се спира газта докато паднат с малко и пак се поддава и така много бързо затва се чува дъндъндън
не прави като един приятел и една алфа да махнеш прекъсвача и от максимални 7000 да ти направи 8500 оборота и да ти се пръсне блока на двигателя
![]()
Като се замисля не помня дали неговото беше тройка , ама така ми е останалоПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
E36-ка начиПървоначално написано от NomNomNom
ако е 6 цилиндрова от 320i нагоре стаа мазало
![]()
щом е баварска тройка начи е самолет![]()
на мен ли го казваш![]()
човека носи адидас с 3 ленти, ти си тръгнала за коли да му обясняваш
като вида Е36-ка с интерколер откачамhttp://www.youtube.com/watch?v=D0PzlzJ71n8
![]()
пожелавам ти да си вземеш най-новата M5-ца на BMW![]()
Че харесвам метановата корса на мама, и до сега обсъждахме двигателя й и какво може да се преебе скоро , но се оказа, че животното е много здраво, само тампони и дебитомер трябва да се сменят, скоростите се управляват с 2 пръста /ама аз ги блъскам като дзвер / , спирачката хваща от високо , двигателя е еко-тек и е на 200000км , пък и ще си платя , както изглежда, само ремонта /около 1000лв с рандом неща , майка ми каза, че иска да ми я подари , ама аз няма да й дам ;д /, и бла бла.Първоначално написано от Bianc0
Чувствам се спокойна ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ще ти отива едно TT RSПървоначално написано от miminko
![]()
През Радуил? Близо ли ти е? Познаваш ли някой оттам?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не се сещам за имена сега , но ми е на един хвърлей , 20тина км ;дПървоначално написано от Claymore
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...