- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам нова прическа
Подстригах си бретона сама и се боядисах тъмно кестенява![]()
Успях и да се снимам
![]()
http://img85.imageshack.us/img85/6136/49362608.png
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имаш хубави цици :P
Въй че мръсно гледаш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Браво! Добре се е получило.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Важи
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Циците не трябваше да се виждат , ама такъв ми е пуловера и се борех с котката , защото тя ме ближеше по лицетоПървоначално написано от macromicro
![]()
Инак , мерси , от край време сама се подстригвам и боядисвам, поради липса на довери![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Беше спонтанно , една вечер бях малко депресиранаПървоначално написано от miminko
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от ZeroPoinT
Аз имам много котета, това е Кацето , тя е бебеПървоначално написано от miminko
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, мога някой път да направя снимки и на голямата Каца, Зоро , Тайгър , Тоше , Квазимодо и Пепа <3 ;дПървоначално написано от miminko
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бахти и циците, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
таа кой беше казала, че ти смуче циците![]()
NOH8
Не е зле.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Мм не, пак не бих те ебaл. Може би ако си поразместиш скулите и спреш да вдигаш тежести (и мускулите ти изчезнат). Твърди цици![]()
И да знаеш, че не можеш да ме излъжеш - ще ти измеря обиколката на ръката и ако не е под 23 няма да ти пипам циците. А ако не ти пипам циците няма и да те eбa.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Циците на самоковките са едни от най-хубавите у нас !![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
А така!Първоначално написано от ledenakrasota
Зарко, МРАЗЯ ТЕ!!!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А така!Първоначално написано от NomNomNom
Зарко, МРАЗЯ ТЕ!!![/quote]
Той само се заяжда, защото си заета и те е изпуснал![]()
изглеждаш застарена ;с