.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Имам нова прическа

Подстригах си бретона сама и се боядисах тъмно кестенява
    Успях и да се снимам

http://img85.imageshack.us/img85/6136/49362608.png
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Имаш хубави цици :P

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Въй че мръсно гледаш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на ZeroPoinT

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Браво! Добре се е получило.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Важи
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Имаш хубави цици :P
    Циците не трябваше да се виждат , ама такъв ми е пуловера и се борех с котката , защото тя ме ближеше по лицето

Инак , мерси , от край време сама се подстригвам и боядисвам, поради липса на довери
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Много ти е хубав цветът, ама защо си режете косите сами
    Беше спонтанно , една вечер бях малко депресирана
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    И котето ти е хубаво
    Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT

И котето ти е хубаво
    Аз имам много котета, това е Кацето , тя е бебе
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    И котето ти е хубаво
    Ах тиии....

И аз за него говоря де
    Е, мога някой път да направя снимки и на голямата Каца, Зоро , Тайгър , Тоше , Квазимодо и Пепа <3 ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Много хубаво се е получило!
    И аз много отдавна се боядисвам и се подстригвам сама.

Мега фен
    бахти и циците, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,, бахти и циците,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците,,бахти и циците, бахти и циците
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    таа кой беше казала, че ти смуче циците
    NOH8

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Не е зле.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мм не, пак не бих те ебaл. Може би ако си поразместиш скулите и спреш да вдигаш тежести (и мускулите ти изчезнат). Твърди цици

И да знаеш, че не можеш да ме излъжеш - ще ти измеря обиколката на ръката и ако не е под 23 няма да ти пипам циците. А ако не ти пипам циците няма и да те eбa.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
    Мм не, пак не бих те ебaл. Може би ако си поразместиш скулите и спреш да вдигаш тежести (и мускулите ти изчезнат). Твърди цици

И да знаеш, че не можеш да ме излъжеш - ще ти измеря обиколката на ръката и ако не е под 23 няма да ти пипам циците. А ако не ти пипам циците няма и да те eбa.

Циците на самоковките са едни от най-хубавите у нас !
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

отговаряш

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    така изглеждаш стара :/

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist

А така!

Зарко, МРАЗЯ ТЕ!!!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom

А така!

Зарко, МРАЗЯ ТЕ!!![/quote]

Той само се заяжда, защото си заета и те е изпуснал

Мега фен
    изглеждаш застарена ;с

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Хубава си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си