.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Бременност инсценират чистите гестагени!
    ....
    Оралните контрацептиви предизвикват в организма на жената фалшива бременност с всичките й странични ефекти - чувство за гадене, главоболие, напрежение в гърдите, интерменструално прокървяване, което е често срещано в първите 2-3 месеца, болки в корема.
    Да и за това сигурно има жени, които пият противозачатъчни и нямат нито 1 от изброените странични ефекти.

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Строго индивидуално е.
    kalpazanka, сигурна ли си за нормализирането на наднорменото тегло? На мен ми звучи леко недостоверно.
    Струва ми се, че това с качването на килограми, апетита и образуването на целулит, е до голяма степен самовнушение. Аз лично не съм усетила такива ефекти.
    Отслабваш, да, защото хормоналните нарушения се коригират. Загубата на тегло е осезаема особено след спирането на ОК.
    Не е задължително наднорменото тегло да се дължи на хормонален дисбаланс?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Строго индивидуално е.
    kalpazanka, сигурна ли си за нормализирането на наднорменото тегло? На мен ми звучи леко недостоверно.
    Струва ми се, че това с качването на килограми, апетита и образуването на целулит, е до голяма степен самовнушение. Аз лично не съм усетила такива ефекти.
    Отслабваш, да, защото хормоналните нарушения се коригират. Загубата на тегло е осезаема особено след спирането на ОК.
    Не е задължително наднорменото тегло да се дължи на хормонален дисбаланс?!
    Мда, права си, при поликистоза наднорменото тегло изобщо не се дължи на хормонален дисбаланс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си