.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от npp
    имате си много добра vintage(ретро) адреналинка

nomnom кога ще те жениме?
    Искам да съм жена на всички ви ... <3
    бъди ми жена само на мен! ще ти направя космо, което никога не свършва, ще ти направя дънки които ти правят гъзо да изглежда стегнат, ще гледам сексът и градът с теб, ще ти позволявам да те боли главата когато си искаш, ще клюкаря за приятелките ти и ще ти правя маска на лицето!

Мега фен Аватара на RagioL
    просто се шегувах, сключването на брак е било задължително еднинствено в разни идолопоклоннически религии, такива като хиндуизъм и ислям, което нещо никак не е правилно, а думата женене има смисъл на свързване на мъж и жена, особено библейската дума "женене", която означава любов между мъж и жена в най-общият смисъл, иначе наистина според най-новата форма на българският език най-коректната дума е "омъжване" отколкото "женене", но аз използвах по-старата дума "женене", употребявана в днешно време най-вече от старите хора от селата - по принцип всеки има право на избор
    Мен ме шокира най-вече факта че не използва нито един цитат от библията.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    имате си много добра vintage(ретро) адреналинка

nomnom кога ще те жениме?
    Искам да съм жена на всички ви ... <3
    бъди ми жена само на мен! ще ти направя космо, което никога не свършва, ще ти направя дънки които ти правят гъзо да изглежда стегнат, ще гледам сексът и градът с теб, ще ти позволявам да те боли главата когато си искаш, ще клюкаря за приятелките ти и ще ти правя маска на лицето!
    Искам да ми създадеш мини свят , с който да се амюзвам , лаборатория /технологична / , ще ти кажа допълнително с какви устройства , ще четеш форума с мен и ще правим секс <3
    просто нямам приятелки, не чета списания , не обичам друг да ми прави някакви козметични неща , а задника ми не ми дреме какъв ми е, стига да ме чукаш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^ за първото си има sims а за второто нема да стане - имам си гадже, как ш'та чукам?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ за първото си има sims а за второто нема да стане - имам си гадже, как ш'та чукам?

кк
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^ ми т'ка я. Ако толко искаш та ибъ си вземи един вибратор турбо-паър-пънч 90 000 (картечната версия) с вграден шокова система тъндър-куейк хикс ел, лазерен мерник за миньорски индустриални дрелки, като безплатен бонус и могат да ти вградят автоматични инжекции с адреналин в буталото тип бъфало кик , изключи сейфти опцията която активира 200 волтовия дефибрилатор ако не усети пулс (не объщай внимание на червената аларма), махни двигателчето на жироскопа и монтирай дизелов хъркюлис овъркил на негово място и си вземи и една батерия за електрически огради (онея с картинка на паднала крава която гори), че цялото чудо има двоен щепсел дето се намира само по заводите - това би следвало да е чат-пат като моя пърформънс.

Кажи на приятели ако не се обадиш до 3 часа да звънят на линейка, отвори ми профила, приготви си един кег с лубрикант нигър монстър дик и почвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си