- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Религия или наука ????
бъди ми жена само на мен! ще ти направя космо, което никога не свършва, ще ти направя дънки които ти правят гъзо да изглежда стегнат, ще гледам сексът и градът с теб, ще ти позволявам да те боли главата когато си искаш, ще клюкаря за приятелките ти и ще ти правя маска на лицето!Първоначално написано от NomNomNom
Мен ме шокира най-вече факта че не използва нито един цитат от библията.Първоначално написано от npp
Искам да ми създадеш мини свят , с който да се амюзвам , лаборатория /технологична / , ще ти кажа допълнително с какви устройства , ще четеш форума с мен и ще правим секс <3Първоначално написано от gandalfepi4
просто нямам приятелки, не чета списания , не обичам друг да ми прави някакви козметични неща , а задника ми не ми дреме какъв ми е, стига да ме чукаш![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ за първото си има sims а за второто нема да стане - имам си гадже, как ш'та чукам?
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кк
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ ми т'ка я. Ако толко искаш та ибъ си вземи един вибратор турбо-паър-пънч 90 000 (картечната версия) с вграден шокова система тъндър-куейк хикс ел, лазерен мерник за миньорски индустриални дрелки, като безплатен бонус и могат да ти вградят автоматични инжекции с адреналин в буталото тип бъфало кик , изключи сейфти опцията която активира 200 волтовия дефибрилатор ако не усети пулс (не объщай внимание на червената аларма), махни двигателчето на жироскопа и монтирай дизелов хъркюлис овъркил на негово място и си вземи и една батерия за електрически огради (онея с картинка на паднала крава която гори), че цялото чудо има двоен щепсел дето се намира само по заводите - това би следвало да е чат-пат като моя пърформънс.
Кажи на приятели ако не се обадиш до 3 часа да звънят на линейка, отвори ми профила, приготви си един кег с лубрикант нигър монстър дик и почвай.