- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самоубивам се !
от любов x(
pic or didn't happen
И аз бях така спокойно. Не си заслужава за някой, който не те оценява.
Never mind that I was trolled.
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
Първоначално написано от GOODNESS
е аз още не съм й се признал ,защото сме от различна ,,класа,, хора
Тя е забавна, много умна , учи , готина - а аз обратното на всичко - не уча мноо, нямам мн приятели и не ходя по купони ...
Отиди на един купон на който ходи и тя, удари 5-6 чашки и почвай да я заговаряш... аз така бях загорял, че се бях напил леко на един купон и отидох при една яка какичка и и казах "мн мъ кефиш - искам да те лижа"
П.С. има един лаф - заради путка, не ставай путка.. ще намериш момиче което да те оцени рано или късно...![]()
айде без глупости !
Hostis Honori Invidia
ее ти я изкара ...Първоначално написано от poison1337
![]()
Тя е много умнa - не съм за нея , за това... Няма бъдеще, тъп съм...
Пробвай с влак за по-бързо, но дали си достатъчно смел
Дааа!Първоначално написано от Sh@d0w
изтъркано е ...Първоначално написано от torVNP
С тая любов се вкарвате в бахти и филмите.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Виждал съм човек да скача от 6 етаж и след това почти нищо му нямаше.Ти можеш ли така?
да в големи филмиПървоначално написано от Luidgie
Не проблема е в "класата" , а в това , че имаш супер ниско самочувствие, което на момичетата не ни харесва. Бъди по - отворен. Тя ако ще бъде с теб, ще бъде заради самия теб , не за "колко приятели имаш или колко учиш".
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Доооообре ....
и като всеки самоубиец от любов си остава само на думи![]()
мхм може...Първоначално написано от SmilezZz
e ся ти искаш се запаля пред парламента ли?Първоначално написано от DragonLady
![]()
Не само "мхм може" , а трябва да направиш нещо по въпроса със самочувствието. Казах вече защо. А ако не правиш нищо , как въобще очакваш ние тука да ти помогнем , като единствено ти можеш да си помогнеш.Първоначално написано от klimatronik
Аз със самочувствието съм добре,но с момичетата - злеПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Иначе от моя клас е и не знам въобще каk ще реагира или прочие какво ще стане ,ако се призная ,но ще действам по въпроса.
Иначе от притеснения - забравям какво да кажа и мълча, което е много гадно ...
Като че ли малко си противоречиш , но както и да е. Не отивай веднага при нея с думите "Харесвам те" и тем подобни. Говорете си повече , излизайте повече. Няма смисъл от притеснение. От него файда няма.Първоначално написано от klimatronik
Ако някой му каже "признай 'и " ще се самоубия първи....Основно правило "никога не тръгвай с момиче от класа/даскалото".Много яка умна с приятели бла бла...Не ти препоръчвам да и се правиш на приятел ами директно да играеш демек ако няма много момци около нея и няма да се набиеш между шамарите (демек да си създадеш врагове за няква п*тка) почни лаф с нея.Скайп фейс предполагам и имаш драсни и 1-2 пъти ама не секи ден да ставаш досаден.Ако почне да се прави на недостъпна забрави.Нещо като класа не съществува.Момичето с което се занимавах до скоро ходеше с най-големия кретен и пак имаше ебати разликата в класите както ти се изразяваш.Дълго време не го преживяваше тъй,че стягай се играй.И дигни тва самочуствие,че не си помагаш!
Света им се върти около любов, кво знаеш ти..Първоначално написано от Luidgie
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN