.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Какъв тип мъже ви възбуждат най-много?

Въпрос към момичетата! Какъв тип мъже ви възбуждат най-много,слаби,мускулести с тен,по пълни?Абе, въобще какви? Как изглежда мъжа на Вашите мечти?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нормални.
    Стегнато тяло.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Така, само че със зелени очи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Висок, стегнато тяло и приятно излъчване, да не е някой простак, разбира се.
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Нямам си някакъв конкретен образ в главата. Един човек или ме привлича/ възбужда, или не. До излъчване си е всичко.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    високи, със сравнително широки рамене, задължително с мъжка форма; може и леееко пухкави, но задължително изглеждащи мъжествени!!!
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Нямам си някакъв конкретен образ в главата. Един човек или ме привлича/ възбужда, или не. До излъчване си е всичко.
    Абсолютно.
    Не е толкова до външния вид и конкретни характеристики, щото винаги съм твърдяла, че ниски мъже не харесвам, но бях с такъв и височината не ми беше проблем.
    Става въпрос точно за излъчване, за палавия поглед, за разговорите и прочее

В повечето случаи такива,но винаги има и изключения.

Като цяло с тъмен тен, стегнато тяло, среден на ръст, мъжествен глас, епилиран и да не е кукленски красив в лицето...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако мъжо не е със шкембе което ходи с 1 метър пред него, никакъв шанс.
    Пък ако не е рунтав ... направо грях!

Все едно и също.

Стегнато тяло, да се поддържа.... и най-вече, да знае как да ме накара да го искам!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Абсолютно.
    Не е толкова до външния вид и конкретни характеристики, щото винаги съм твърдяла, че ниски мъже не харесвам, но бях с такъв и височината не ми беше проблем.
    Става въпрос точно за излъчване, за палавия поглед, за разговорите и прочее
    +Точно така..
    Според мен не е добър този ''перфектен'' образ, който повечето си създават в главите... Когато срещнеш някой почти веднага разбираш дали ти харесва и привлича или не.
    П.П. И аз казвах, че не харесвам ниски мъже, че мразя косми по гърдите, че закръгленото бирено коремче хич не е привлекателно, ама ... познайте

Това са тялото и тенът
    Обаче,в доста често се случва и някой съвсем различен да ми хване окото.
    Може да е някой с нежно и романтично излъчване или с грубо и мъжкарско...зависи.

Супер фен Аватара на gabsit000

подкрепям мнението

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

anonymous708973
    Guest
    Половината, дето пускате актьори, мъж не сте виждали явно.

Ако трябва да си харесвам извести личности - Марк от "Анатомията на Грей", Келън Лутц, Асен Блатечки и прочее. Общото между тях - мръсния поглед

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Сега се замислям какво е общото между всичките ми бивши и тези по които съм се заглеждала. Общото е, че всички са със сини очи, хубава усмивка и хубави зъби, и най-вече страхотна коса . А мъжествения глас особено много ме привлича , ръцете също !
    Та така, по хилав мъж не съм се заглеждала, камоли по такъв с коремче. Също така по косматковци и неподдържани мъже не се заглеждам !

Всичко е относително. Понякога човекът отсреща не е кой знае какъв красавец, въпрос на една усмивка, един поглед.. излъчване, характер.. не на последно място. Попадала съм на "перфектния" и точно този тип playboy са някви самовлюбени кретени, което адски много отблъсква
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мъжествени - високи, стройни, с мускулна маса(разни кльощави, на които талията, прасците и бицепсите им са колкото моите просто ме отблъскват, няма кво да си кривя душата), с широки рамене, брада и плътен глас, да лъха увереност, дързост, наглост от тях, дори.

Високи, поне 1.80, ако е повече - по-добре. Слабо телосложение (не някакви анорексични крайности), изпъкнали вени, нисък, дълбок глас. Мръснишко излъчване, харесва ми да прозира някаква първичност под привидно приветливата усмивка. Ако има леко набола брада, е плюс.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    При мен е задължително да е тъмнокос и тъмноок. За предпочитане направо чернокос. ... Стегнато тяло, но като цяло нямам капризи към формата - дали е слабичък или пък с коремче... Главно физиономията. Руси мъже адски много ме отвращават, а тези със сините очи... тръпки ме побиват от тях. Зловещи са ми.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Сендария
    Някого, когото да и обичам! (вече го има!) Ноооооо за предпочитане да не е метросексуален...мазни са ми тези ъмммм... мъже.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    нямам точен образ, трябва да ми харесва, да ме привлече по някакъв начин и в никакъв случай да не е някакъв простак ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Senior Member Повече от фен Аватара на DaughterOftheDevil

Брадичкатаа
    Greennight nirvana13 бебси

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Висок с хубаво тяло и приятно лице..говоря за човек по когото бих се загледала по улицата ей така. Странно, но сякаш имам фетиш към тези с обица на ухото..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Слаб, висок (не е задължително да е много висок ;д), тъмна коса, светли очи (само не сини), хубаво тяло (за мен хубаво е нещо такова), татуйровка .. и нз защо, но харесвам когато има мъъничко косъмчета от корема на долу в линийка такива (не буйна растителност ;дд ..) ... нз дали ме разбрахте ;д ... ааа и набола брада ;д

Такива най-много ме кефят де ... ;д

Ако съществува такова момче.. да се обажда ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си