- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв тип мъже ви възбуждат най-много?
Въпрос към момичетата! Какъв тип мъже ви възбуждат най-много,слаби,мускулести с тен,по пълни?Абе, въобще какви? Как изглежда мъжа на Вашите мечти?
Нормални.
Стегнато тяло.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така, само че със зелени очи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Висок, стегнато тяло и приятно излъчване, да не е някой простак, разбира се.
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Нямам си някакъв конкретен образ в главата. Един човек или ме привлича/ възбужда, или не. До излъчване си е всичко.
високи, със сравнително широки рамене, задължително с мъжка форма; може и леееко пухкави, но задължително изглеждащи мъжествени!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абсолютно.Първоначално написано от Mi6inka
Не е толкова до външния вид и конкретни характеристики, щото винаги съм твърдяла, че ниски мъже не харесвам, но бях с такъв и височината не ми беше проблем.
Става въпрос точно за излъчване, за палавия поглед, за разговорите и прочее![]()
Като цяло с тъмен тен, стегнато тяло, среден на ръст, мъжествен глас, епилиран и да не е кукленски красив в лицето...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако мъжо не е със шкембе което ходи с 1 метър пред него, никакъв шанс.
Пък ако не е рунтав ... направо грях!
Все едно и също.![]()
Стегнато тяло, да се поддържа.... и най-вече, да знае как да ме накара да го искам!
+Точно така..Първоначално написано от PinkPan7her
Според мен не е добър този ''перфектен'' образ, който повечето си създават в главите... Когато срещнеш някой почти веднага разбираш дали ти харесва и привлича или не.
П.П. И аз казвах, че не харесвам ниски мъже, че мразя косми по гърдите, че закръгленото бирено коремче хич не е привлекателно, ама ... познайте![]()
Първоначално написано от Mi6inka
подкрепям мнението![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Половината, дето пускате актьори, мъж не сте виждали явно.
Ако трябва да си харесвам извести личности - Марк от "Анатомията на Грей", Келън Лутц, Асен Блатечки и прочее. Общото между тях - мръсния поглед![]()
Сега се замислям какво е общото между всичките ми бивши и тези по които съм се заглеждала. Общото е, че всички са със сини очи, хубава усмивка и хубави зъби, и най-вече страхотна коса. А мъжествения глас особено много ме привлича
, ръцете също !
Та така, по хилав мъж не съм се заглеждала, камоли по такъв с коремче. Също така по косматковци и неподдържани мъже не се заглеждам !
Всичко е относително. Понякога човекът отсреща не е кой знае какъв красавец, въпрос на една усмивка, един поглед.. излъчване, характер.. не на последно място. Попадала съм на "перфектния" и точно този тип playboy са някви самовлюбени кретени, което адски много отблъсква![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Мъжествени - високи, стройни, с мускулна маса(разни кльощави, на които талията, прасците и бицепсите им са колкото моите просто ме отблъскват, няма кво да си кривя душата), с широки рамене, брада и плътен глас, да лъха увереност, дързост, наглост от тях, дори.
Високи, поне 1.80, ако е повече - по-добре. Слабо телосложение (не някакви анорексични крайности), изпъкнали вени, нисък, дълбок глас. Мръснишко излъчване, харесва ми да прозира някаква първичност под привидно приветливата усмивка. Ако има леко набола брада, е плюс.
При мен е задължително да е тъмнокос и тъмноок. За предпочитане направо чернокос.... Стегнато тяло, но като цяло нямам капризи към формата - дали е слабичък или пък с коремче... Главно физиономията.
Руси мъже адски много ме отвращават, а тези със сините очи... тръпки ме побиват от тях. Зловещи са ми.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Някого, когото да и обичам! (вече го има!) Ноооооо за предпочитане да не е метросексуален...мазни са ми тези ъмммм... мъже.
нямам точен образ, трябва да ми харесва, да ме привлече по някакъв начин и в никакъв случай да не е някакъв простак ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Брадичкатаа![]()
![]()
Greennight![]()
nirvana13 бебси
Висок с хубаво тяло и приятно лице..говоря за човек по когото бих се загледала по улицата ей така. Странно, но сякаш имам фетиш към тези с обица на ухото..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Слаб, висок (не е задължително да е много висок ;д), тъмна коса, светли очи (само не сини), хубаво тяло (за мен хубаво е нещо такова), татуйровка.. и нз защо, но харесвам когато има мъъничко косъмчета от корема на долу в линийка такива (не буйна растителност ;дд ..) ... нз дали ме разбрахте ;д ... ааа и набола брада ;д
Такива най-много ме кефят де ... ;д
Ако съществува такова момче.. да се обажда ;д