- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв тип мъже ви възбуждат най-много?
Първоначално написано от dream1707
направо давай skype !
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ммм тук може да си помечтаяИдеално изглеждащият за мен мъж е : Поне 1.85, мургав, стегнато тяло с леки плочки, широк гръб и тясен ханш, с красива усмивка (много важно!) ... за очи и коса нямам особени предпочитания... Някой, ако отговаря на описанието, моля да ми пише 1 ЛС
![]()
хах, шегувам се, разбира се..
За мен няма голямо значение как ще изглежда мъжа, стига да се поддържа. Не държа да е красив, по-скоро чаровен![]()
такаа ..нека помечтаяза мен са много важни погледа и атлетичното тяло.. гласът му трябва да е дълбок (мъжествен),да има хубава усмивка,добро чувство за хумор и,разбира се,да знае как да използва всички тези качества .. :P
Е след като ще мечтаем...Най-възбуждащо в мъжа намирам поведението разбира се,но ако е придружено с перфектния външен вид ще е чудоКато цяло изключително много харесвам висоооки мъже,но белички с черна коса и светли очи.Хубаво тяло,мъжествени черти,това е,което привлича най-силно.Но каквото и да си говорим трябва да е човек място,щото ако ще и мистър свят да ме заговори,ако е тъпанар,няма как да стане работата
Охх,ами с по-тъмен тен,да е широк в раменете,хич не ми харесват някакви кльощи,без оксми разбира се,може само малко където е под пъпчето,с тъмна коса и очи,въпреки че цвета им няма голямо значение за мен,да има мъжествен глас..Мм размечтах се
,може с малко набола брадичка също,да е с перверзен поглед и общо взето май това.
Първоначално написано от DeviL_AsS
+1 за гласът и раменете. До мен не искам да седи пирон.С тъмна коса и очи. Висок. Чаровната усмивка и топлият поглед.
Ако може да е, и с катинарче...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Като ще мечтаем.... Висок , слаб ( не кльощав ) , сравнително мускулест ( не искам животно) тъмна коса , светли очи , тесен в ханша , с широки рамене , палава усмивка , секси поглед... Това за външност , но са ме привличали и коренно различни , например : с малко коремче , много кльощави , с лице като на маймуна ( не питайте ) ...![]()
![]()
Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!
като почнете с тия косми... Само на мен ли ми е все тая?! Даже ме кефи да му роша ръцете/кракатаДържа на 0 номер или леко наболи долу и изрязани нокти, останалото са лиготии.
Ако бях мъж, хич нямаше да се занимавам, камо ли да ходя на кола маска на интимната зона, както прави един съученик.
Баси гнусното мъж без косми. Вие сте лесбийки бе!
И на мен ми е странно. Няма да си мерим гладкостта на краката, по дяволите.
Само се надявам някой да не напише, че държи мъжката му половинка да си маха мустака с кола маска![]()
със мусколусто тяло и релеф ... може и татуси да има![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
180-182 висок,тъмна коса,очите ми са тъмни обаче,хувабо тяло.имам от онези хубави косъмчета,ако трябва ще се татуирам и ще си пусна брада хаха :ДПървоначално написано от dream1707
Рус, синеок, със стегнато тяло, брадясали ( като видя такъв мъж и..направо... )
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ммммм едни такива високи стегнати (не нацепени от всякъде все пак) с арогантно изражение. Мммммм като видя някой, който да гледа все 1 светът е негов издивявам... Днеска видях един такъв, щяха да ми изтекат очите.![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
На такива без косми им викам голи охлюви. Отврат са!!!! Не разбирам как може един мъж да си бръсне краката :Х това е толкова гей!!!!!
Не знам, ама рус и синеок вече, освен че ми звучи клиширано, ма и не ме кефат такъв тип момчета.. Иначе плочки не прекалено мускулест висок, ма пак не прекалено, тъмна коса (ако е с тъмно сини очи ще бъде плюс) кафеви също мн обичам ама тип шоколодави и тва е общо взето ;дд
I hate cold-blooded people !!!
Разочарован съм ! Как така всички си падате по дългучи ? До сега си мислех, че е по-добре нисък и набит, отколкото висок и слаб, но явно съм грешал... Всмисъл, кво толкова привлекателно намирате във височината ? Не виждам нищо "готино" в това да стърчиш с глава+ над всички, даже напротив. Не мислите ли, че е някак по-комфортно да усещате, че до вас има човек, не някакъв прерасъл мутант? Че и широки кат трикрилни гардероби да са ...абе хванете си горила ! Опа, чакайте, горилата е много космата
...
Без бъзик само накрая ще кажа, че именно тези "идеали" и претенции на съвременните млади момичета са причината всеки втори да се тъпче с химии и да става метросексуално мъжеподобие. Не казвам, че всеки трябва да е нисък, космясал и с разпуснат шкембак, но всички тези изисквания и претенции са обезкуражаващи за среднстатистическия човек. Сега е пълно с лигльовци, които се правят на какви ли не, за да угодят на женските търсения. Защо трябва всички да сме такива ? Обикновените хора не хапят
. И на мен ми подейства крайно обезкуражаващо да чета тази тема и затова реших да си "излея" мислите в този съдържателен и леко ненужен коментар
. Добре е все пак, че е останала една малка част от момичетата, която не е със свръхзавишени критерии. Това ни е надеждата на нас, несъвършените
.
^Да, а мъжете нямаме претенции към външния вид на момичетата?
Проблема е двустранен.
Ares, никоя от нас не търси съвършен мъж, защото всички имаме свои недостатъци. Не ги гледай пиклите, дето търсят рус и синеок все едно това е единствената хубава комбинация.
Високите мъже са привлекателни. Лично аз не търся баскетболист и една височина от 1.90 макс звучи добре. Просто е готино да мога да сложа 10 санта ток и да съм по-ниска от него.Била съм и с човек, който е висок колкото мен и не ми беше проблем.
За трикрилните гардероби... това го свързвам с някви бодибилдъри, гълтащи химия, нямащи мозък и имащи скапана прическа.![]()
Но обичам да е по-силен от мен, не да мога да духна и да падне
Пък и силната прегръдка е бонус.
Ти къв тип си, че толкова недоволстваш?
^^По тази логика и мъжете до един искат кльощава, руса (или изрусена) мацка с големи гърди и 10-санта токчета всеки ден, ако може и до магазина с тях да излиза.И заради вас, половината момичета са анорексички с комплекси.
Ако един човек има акъл, няма да се връзва на писанията на кифли и ще слуша какво мислят свястните момичета.
Това с височината е много субективно и общо взето зависи от ръста на момичето. Аз съм 1.60 и ще е странно, ако се хвана с по-нисък от мен. За едно момиче 1.75 примерно, ще е супер неудобно да ходи с някой 1.60. И много зависи от вкуса и от излъчването. Асен Блатечки е супер нисък и доста набит, но страшно много жени си умират за него (примерно).
И с трикрилните гардероби не е вярно. Аз пък си харесвам все стройни момчета. Пак е въпрос на индивидуален вкус.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от Ares
Това за супер високите и аз никога не съм го разбирала, като кажат "висок, рус, синеок" и ми се повдигаааа. Та мисълта ми беше, че не всички момичета харесваме точно тоя "тип" мъже/момчета, а и живота ни среща с различни хора всеки ден, сега някоя описва мъжа на мечтите си, но като нищо утре може да се влюби в точно противоположния му вариант.
П.С Много готин ник!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това са пълни глупости! И като си намерите някое момче-какво? Специално ще го мерите колко е висок ли? И ако е 189см леле да се маха... Или пък ще му взимате мерки колко му е бицепса, гръдния кош, г*за... Може и на кантар да го сложите..Или пък ще седнете да му бръснете краката... Това ли са ви критериите сериозно?!![]()
Ако някой комплексиран нисък пич ви четеше коментарите, да се е самоубил![]()
Walk with me now, fly with me later...
Крис Еванс..