.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Слаб, висок (не е задължително да е много висок ;д), тъмна коса, светли очи (само не сини), хубаво тяло (за мен хубаво е нещо такова), татуйровка .. и нз защо, но харесвам когато има мъъничко косъмчета от корема на долу в линийка такива (не буйна растителност ;дд ..) ... нз дали ме разбрахте ;д

Ако съществува такова момче.. да се обажда ;д

направо давай skype !
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Пловдив
    Ммм тук може да си помечтая Идеално изглеждащият за мен мъж е : Поне 1.85, мургав, стегнато тяло с леки плочки, широк гръб и тясен ханш, с красива усмивка (много важно!) ... за очи и коса нямам особени предпочитания... Някой, ако отговаря на описанието, моля да ми пише 1 ЛС хах, шегувам се, разбира се..

За мен няма голямо значение как ще изглежда мъжа, стига да се поддържа. Не държа да е красив, по-скоро чаровен

такаа ..нека помечтая за мен са много важни погледа и атлетичното тяло.. гласът му трябва да е дълбок (мъжествен),да има хубава усмивка,добро чувство за хумор и,разбира се,да знае как да използва всички тези качества .. :P

Повече от фен Аватара на DeHu
    Е след като ще мечтаем...Най-възбуждащо в мъжа намирам поведението разбира се,но ако е придружено с перфектния външен вид ще е чудо Като цяло изключително много харесвам висоооки мъже,но белички с черна коса и светли очи.Хубаво тяло,мъжествени черти,това е,което привлича най-силно.Но каквото и да си говорим трябва да е човек място,щото ако ще и мистър свят да ме заговори,ако е тъпанар,няма как да стане работата

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Високи,
    със здрави ръце.
    aw.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Охх,ами с по-тъмен тен,да е широк в раменете,хич не ми харесват някакви кльощи,без оксми разбира се,може само малко където е под пъпчето ,с тъмна коса и очи,въпреки че цвета им няма голямо значение за мен,да има мъжествен глас..Мм размечтах се ,може с малко набола брадичка също,да е с перверзен поглед и общо взето май това.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Охх,ами с по-тъмен тен,да е широк в раменете,хич не ми харесват някакви кльощи,без оксми разбира се,може само малко където е под пъпчето ,с тъмна коса и очи,въпреки че цвета им няма голямо значение за мен,да има мъжествен глас..Мм размечтах се ,може с малко набола брадичка също,да е с перверзен поглед и общо взето май това.

+1 за гласът и раменете. До мен не искам да седи пирон. С тъмна коса и очи. Висок. Чаровната усмивка и топлият поглед. Ако може да е, и с катинарче...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Като ще мечтаем.... Висок , слаб ( не кльощав ) , сравнително мускулест ( не искам животно) тъмна коса , светли очи , тесен в ханша , с широки рамене , палава усмивка , секси поглед... Това за външност , но са ме привличали и коренно различни , например : с малко коремче , много кльощави , с лице като на маймуна ( не питайте ) ...
    Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!

anonymous708973
    Guest
    като почнете с тия косми... Само на мен ли ми е все тая?! Даже ме кефи да му роша ръцете/краката Държа на 0 номер или леко наболи долу и изрязани нокти, останалото са лиготии.
    Ако бях мъж, хич нямаше да се занимавам, камо ли да ходя на кола маска на интимната зона, както прави един съученик.

Баси гнусното мъж без косми. Вие сте лесбийки бе!

anonymous708973
    Guest
    И на мен ми е странно. Няма да си мерим гладкостта на краката, по дяволите.
    Само се надявам някой да не напише, че държи мъжката му половинка да си маха мустака с кола маска

със мусколусто тяло и релеф ... може и татуси да има
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Слаб, висок (не е задължително да е много висок ;д), тъмна коса, светли очи (само не сини), хубаво тяло (за мен хубаво е нещо такова), татуйровка .. и нз защо, но харесвам когато има мъъничко косъмчета от корема на долу в линийка такива (не буйна растителност ;дд ..) ... нз дали ме разбрахте ;д ... ааа и набола брада ;д

Такива най-много ме кефят де ... ;д

Ако съществува такова момче.. да се обажда ;д
    180-182 висок,тъмна коса,очите ми са тъмни обаче,хувабо тяло.имам от онези хубави косъмчета,ако трябва ще се татуирам и ще си пусна брада хаха :Д

Супер фен Аватара на lubovvv
    Рус, синеок, със стегнато тяло, брадясали ( като видя такъв мъж и..направо... )
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Повече от фен
    Ммммм едни такива високи стегнати (не нацепени от всякъде все пак) с арогантно изражение. Мммммм като видя някой, който да гледа все 1 светът е негов издивявам... Днеска видях един такъв, щяха да ми изтекат очите.
    Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
    докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо ! ♥.♥

Град
    Сендария
    На такива без косми им викам голи охлюви. Отврат са!!!! Не разбирам как може един мъж да си бръсне краката :Х това е толкова гей!!!!!

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Не знам, ама рус и синеок вече, освен че ми звучи клиширано, ма и не ме кефат такъв тип момчета.. Иначе плочки не прекалено мускулест висок, ма пак не прекалено, тъмна коса (ако е с тъмно сини очи ще бъде плюс) кафеви също мн обичам ама тип шоколодави и тва е общо взето ;дд
    I hate cold-blooded people !!!

Разочарован съм ! Как така всички си падате по дългучи ? До сега си мислех, че е по-добре нисък и набит, отколкото висок и слаб, но явно съм грешал... Всмисъл, кво толкова привлекателно намирате във височината ? Не виждам нищо "готино" в това да стърчиш с глава+ над всички, даже напротив. Не мислите ли, че е някак по-комфортно да усещате, че до вас има човек, не някакъв прерасъл мутант ? Че и широки кат трикрилни гардероби да са ...абе хванете си горила ! Опа, чакайте, горилата е много космата ...
    Без бъзик само накрая ще кажа, че именно тези "идеали" и претенции на съвременните млади момичета са причината всеки втори да се тъпче с химии и да става метросексуално мъжеподобие. Не казвам, че всеки трябва да е нисък, космясал и с разпуснат шкембак, но всички тези изисквания и претенции са обезкуражаващи за среднстатистическия човек. Сега е пълно с лигльовци, които се правят на какви ли не, за да угодят на женските търсения . Защо трябва всички да сме такива ? Обикновените хора не хапят . И на мен ми подейства крайно обезкуражаващо да чета тази тема и затова реших да си "излея" мислите в този съдържателен и леко ненужен коментар . Добре е все пак, че е останала една малка част от момичетата, която не е със свръхзавишени критерии. Това ни е надеждата на нас, несъвършените .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Да, а мъжете нямаме претенции към външния вид на момичетата?

Проблема е двустранен.

anonymous708973
    Guest
    Ares, никоя от нас не търси съвършен мъж, защото всички имаме свои недостатъци. Не ги гледай пиклите, дето търсят рус и синеок все едно това е единствената хубава комбинация.

Високите мъже са привлекателни. Лично аз не търся баскетболист и една височина от 1.90 макс звучи добре. Просто е готино да мога да сложа 10 санта ток и да съм по-ниска от него. Била съм и с човек, който е висок колкото мен и не ми беше проблем.

За трикрилните гардероби... това го свързвам с някви бодибилдъри, гълтащи химия, нямащи мозък и имащи скапана прическа.
    Но обичам да е по-силен от мен, не да мога да духна и да падне
    Пък и силната прегръдка е бонус.

Ти къв тип си, че толкова недоволстваш?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^По тази логика и мъжете до един искат кльощава, руса (или изрусена) мацка с големи гърди и 10-санта токчета всеки ден, ако може и до магазина с тях да излиза. И заради вас, половината момичета са анорексички с комплекси.
    Ако един човек има акъл, няма да се връзва на писанията на кифли и ще слуша какво мислят свястните момичета.
    Това с височината е много субективно и общо взето зависи от ръста на момичето. Аз съм 1.60 и ще е странно, ако се хвана с по-нисък от мен. За едно момиче 1.75 примерно, ще е супер неудобно да ходи с някой 1.60. И много зависи от вкуса и от излъчването. Асен Блатечки е супер нисък и доста набит, но страшно много жени си умират за него (примерно).
    И с трикрилните гардероби не е вярно. Аз пък си харесвам все стройни момчета. Пак е въпрос на индивидуален вкус.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Ares
    Разочарован съм ! Как така всички си падате по дългучи ? До сега си мислех, че е по-добре нисък и набит, отколкото висок и слаб, но явно съм грешал... Всмисъл, кво толкова привлекателно намирате във височината ? Не виждам нищо "готино" в това да стърчиш с глава+ над всички, даже напротив. Не мислите ли, че е някак по-комфортно да усещате, че до вас има човек, не някакъв прерасъл мутант ? Че и широки кат трикрилни гардероби да са ...абе хванете си горила ! Опа, чакайте, горилата е много космата ...
    Без бъзик само накрая ще кажа, че именно тези "идеали" и претенции на съвременните млади момичета са причината всеки втори да се тъпче с химии и да става метросексуално мъжеподобие. Не казвам, че всеки трябва да е нисък, космясал и с разпуснат шкембак, но всички тези изисквания и претенции са обезкуражаващи за среднстатистическия човек. Сега е пълно с лигльовци, които се правят на какви ли не, за да угодят на женските търсения . Защо трябва всички да сме такива ? Обикновените хора не хапят . И на мен ми подейства крайно обезкуражаващо да чета тази тема и затова реших да си "излея" мислите в този съдържателен и леко ненужен коментар . Добре е все пак, че е останала една малка част от момичетата, която не е със свръхзавишени критерии. Това ни е надеждата на нас, несъвършените .

Това за супер високите и аз никога не съм го разбирала, като кажат "висок, рус, синеок" и ми се повдигаааа. Та мисълта ми беше, че не всички момичета харесваме точно тоя "тип" мъже/момчета, а и живота ни среща с различни хора всеки ден, сега някоя описва мъжа на мечтите си, но като нищо утре може да се влюби в точно противоположния му вариант.

П.С Много готин ник!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Това са пълни глупости! И като си намерите някое момче-какво? Специално ще го мерите колко е висок ли? И ако е 189см леле да се маха... Или пък ще му взимате мерки колко му е бицепса, гръдния кош, г*за... Може и на кантар да го сложите..Или пък ще седнете да му бръснете краката... Това ли са ви критериите сериозно?!

Ако някой комплексиран нисък пич ви четеше коментарите, да се е самоубил
    Walk with me now, fly with me later...

Крис Еванс..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си