.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Това са пълни глупости! И като си намерите някое момче-какво? Специално ще го мерите колко е висок ли? И ако е 189см леле да се маха... Или пък ще му взимате мерки колко му е бицепса, гръдния кош, г*за... Може и на кантар да го сложите..Или пък ще седнете да му бръснете краката... Това ли са ви критериите сериозно?!

Тази тема е всеки да изкаже идеала си за мъж ( да знам, че идеални хора няма!) , това не значи , че , ако се влюбя в някой нисък, грозен и дебел, ще го върна. ОК?

Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    Това са пълни глупости! И като си намерите някое момче-какво? Специално ще го мерите колко е висок ли? И ако е 189см леле да се маха... Или пък ще му взимате мерки колко му е бицепса, гръдния кош, г*за... Може и на кантар да го сложите..Или пък ще седнете да му бръснете краката... Това ли са ви критериите сериозно?!

Тази тема е всеки да изкаже идеала си за мъж ( да знам, че идеални хора няма!) , това не значи , че , ако се влюбя в някой нисък, грозен и дебел, ще го върна. ОК?
    А какво означава идеал за мъж, наистина? Знаеш ли колко много грозни руси, синеоки, високи и мускулести мъже има?
    А за умствен багаж да не говорим...

Град
    Пловдив

А какво означава идеал за мъж, наистина? Знаеш ли колко много грозни руси, синеоки, високи и мускулести мъже има?

Съгласна съм, но ще е доста трудно да го опиша целия, нали? То е ясно, че освен всичко изброено, трябва да е красив. А тук за умствн багаж никой не говори... темата е в раздел СЕКС и коментираме само външността.

Съгласна съм, но ще е доста трудно да го опиша целия, нали? То е ясно, че освен всичко изброено, трябва да е красив. А тук за умствн багаж никой не говори... темата е в раздел СЕКС и коментираме само външността.
    Значи ти правиш СЕКС само с тъпи или...? Не виждам какво общо има раздела с темата. Колкото и да е прекрасен, неземно красив и подобни глупости ако мозъка му е с размерите на бълха няма да го погледна КАМО ЛИ да ме възбуди...

Град
    Пловдив
    Ако е само за единия секс и ако наистина изглежда така, определено би ме възбудил и не бих обърнала внимание на интелекта му. Ако говорим за връзка, то е ясно, че колкото и добре да изглежда, ако не може да свърже две изречения, няма да се занимавам с него. И в темата се коментира идеалния външен вид.. има много други теми, в които се обсъждат качествата, чувствата и интелекта, но те са в друг раздел.... така, че има връзка с раздела.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    МОЯТ ЛЮБИМ.
    awerw

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много съм съгласна с imaginemoi. Интелекта в случая не играе никаква роля. Друг е въпроса, че не само секси визията възбужда. Държанието също е важно. Но ако един мъж е секси и се държи секси, е какво ще ти пука колко е тъп, за да си легнеш с него?
    В държанието включвам самоувереност, властност, сила и подобни мъжки черти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    МОЯТ ЛЮБИМ.
    Тотално дебилно мнение, като не можеш да кажеш няколко черти, какво се правиш на интересна!?
    Walk with me now, fly with me later...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    МОЯТ ЛЮБИМ.
    Тотално дебилно мнение, като не можеш да кажеш няколко черти, какво се правиш на интересна!?

Ти пък кво искаш бе? Квото искам ще си пиша
    Какво повече да кажа от това- Moят- да моят. Той има всичко което аз искам .....
    awerw

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    <33
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    <33
    Този е як , но на първата страница някой беше постнал снимка на модел на мъжко белио... Той беше секси ;дд
    I hate cold-blooded people !!!

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    МОЯТ ЛЮБИМ.

Ти пък кво искаш бе? Квото искам ще си пиша
    Какво повече да кажа от това- Moят- да моят. Той има всичко което аз искам .....
    На никой не му пука твой ли е, чужд ли е. Тук се обсъждат мъжки черти, които възбуждат жените. Това, че си решила да се правиш на интересна, е друг въпрос...
    Walk with me now, fly with me later...

Аз съм късметлийка Мъжът, който ме възбужда най-много си е мой! :}

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    selo Sofiq
    СТОООП СПРЕТЕ ВСИЧКИТЕ. Вие искате висок рус готин мускулест умен (не всички )ама вие нормални ли сте бе. Вие май малко прекалявате. Само една перфектна жена може да има претенциите до нея да стои перфектен мъж. Ама като се почне от лъбовните дръжки през целулита и т.н. и такива да ми искат някъв "арийски тип" бе я се разкарайте. Първо трябва да се изваяте вие и след това да говорите за желания и прочее. Разбира се говоря само за тези които като пишат какво искат имат истинското намерение да си намерят такъв в сегашното си състояние. Относно тези за които това са си само ме4ти - мечтайте си всички го правим
    Na jaaaaa!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    xXWinnerXx, случайно да познаваш момичетата от форума или поне да си виждал техни снимки за да говориш, че имат паласки и целулит ?! Или по-скоро се засягаш тъй като не виждаш себе си в идеала на повечето момичета ?
    Мисля, че на всички ни е ясно, че има случаи в които единия във връзката е по-красив...

ХХвинтерХХ, евала брато, който иска големи паламарки, да се научи да носи чашки F!

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от xXWinnerXx
    СТОООП СПРЕТЕ ВСИЧКИТЕ. Вие искате висок рус готин мускулест умен (не всички )ама вие нормални ли сте бе. Вие май малко прекалявате. Само една перфектна жена може да има претенциите до нея да стои перфектен мъж. Ама като се почне от лъбовните дръжки през целулита и т.н. и такива да ми искат някъв "арийски тип" бе я се разкарайте. Първо трябва да се изваяте вие и след това да говорите за желания и прочее. Разбира се говоря само за тези които като пишат какво искат имат истинското намерение да си намерят такъв в сегашното си състояние. Относно тези за които това са си само ме4ти - мечтайте си всички го правим
    Мечтатели много на тоя свят.... няма лошо де
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Ех бе! Приказен е!

xXWinnerXx, никоя не търси перфектен и не е перфектна.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Нямам определен тип някой или ме привлича или не, но все пак и аз си имам неща които да допренесат за по секси вид като например леко наболата брада цвят на очи също и така.... и понеже не ми се занимава много много, давам нагледен пример- пича от аватара ми

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Много съм съгласна с imaginemoi. Интелекта в случая не играе никаква роля. Друг е въпроса, че не само секси визията възбужда. Държанието също е важно. Но ако един мъж е секси и се държи секси, е какво ще ти пука колко е тъп, за да си легнеш с него?
    В държанието включвам самоувереност, властност, сила и подобни мъжки черти...
    Замисли се: как ще се държи "секси", ако е тъп като галош?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    пухкави с хубави, масивни гърбове и големи ръце!

Идея си нямам защо ,обаче много ме възбуждат ретардиралите .

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Pigeon
    .... и най-вече, да знае как да ме накара да го искам!
    Пиленце, тва никой не го знае, учените също но имам известни надежди, че след 200-300 години ще се знае как да накараш една жена да те иска(за дълго), без да си фрашкан с кинти!

По темата, явно търсите нещо като... мен?! Ха-ха, шегувам се, големи да пораснете!

anonymous708973
    Guest
    Осрахте се с тия кинти, честно!

Интелектът играе роля и още как. Дори за една вечер да е... ако съм забелязала, че е тъп като гъз, няма да си легна с него, отблъсква ме. Колкото и готин да е, просто няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си