- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв тип мъже ви възбуждат най-много?
Първоначално написано от imamkrasivouho
Тази тема е всеки да изкаже идеала си за мъж ( да знам, че идеални хора няма!) , това не значи , че , ако се влюбя в някой нисък, грозен и дебел, ще го върна. ОК?
А какво означава идеал за мъж, наистина? Знаеш ли колко много грозни руси, синеоки, високи и мускулести мъже има?Първоначално написано от imaginemoi
А за умствен багаж да не говорим...
Първоначално написано от imamkrasivouho
Съгласна съм, но ще е доста трудно да го опиша целия, нали? То е ясно, че освен всичко изброено, трябва да е красив. А тук за умствн багаж никой не говори... темата е в раздел СЕКС и коментираме само външността.
Значи ти правиш СЕКС само с тъпи или...? Не виждам какво общо има раздела с темата. Колкото и да е прекрасен, неземно красив и подобни глупости ако мозъка му е с размерите на бълха няма да го погледна КАМО ЛИ да ме възбуди...Първоначално написано от imaginemoi
![]()
Ако е само за единия секс и ако наистина изглежда така, определено би ме възбудил и не бих обърнала внимание на интелекта му. Ако говорим за връзка, то е ясно, че колкото и добре да изглежда, ако не може да свърже две изречения, няма да се занимавам с него. И в темата се коментира идеалния външен вид.. има много други теми, в които се обсъждат качествата, чувствата и интелекта, но те са в друг раздел.... така, че има връзка с раздела.
Много съм съгласна с imaginemoi. Интелекта в случая не играе никаква роля. Друг е въпроса, че не само секси визията възбужда. Държанието също е важно. Но ако един мъж е секси и се държи секси, е какво ще ти пука колко е тъп, за да си легнеш с него?
В държанието включвам самоувереност, властност, сила и подобни мъжки черти...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тотално дебилно мнение, като не можеш да кажеш няколко черти, какво се правиш на интересна!?Първоначално написано от sapphire5
Walk with me now, fly with me later...
Първоначално написано от Rookie
![]()
Ти пък кво искаш бе? Квото искам ще си пиша![]()
Какво повече да кажа от това- Moят- да моят. Той има всичко което аз искам.....
awerw♥
<33
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Този е як , но на първата страница някой беше постнал снимка на модел на мъжко белио... Той беше секси ;ддПървоначално написано от Pamaa
I hate cold-blooded people !!!
На никой не му пука твой ли е, чужд ли е. Тук се обсъждат мъжки черти, които възбуждат жените. Това, че си решила да се правиш на интересна, е друг въпрос...Първоначално написано от sapphire5
Walk with me now, fly with me later...
Аз съм късметлийкаМъжът, който ме възбужда най-много си е мой! :}
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
СТОООП СПРЕТЕ ВСИЧКИТЕ. Вие искате висок рус готин мускулест умен (не всички![]()
)ама вие нормални ли сте бе. Вие май малко прекалявате. Само една перфектна жена може да има претенциите до нея да стои перфектен мъж. Ама като се почне от лъбовните дръжки през целулита и т.н. и такива да ми искат някъв "арийски тип" бе я се разкарайте. Първо трябва да се изваяте вие и след това да говорите за желания и прочее. Разбира се говоря само за тези които като пишат какво искат имат истинското намерение да си намерят такъв в сегашното си състояние. Относно тези за които това са си само ме4ти - мечтайте си всички го правим
![]()
![]()
![]()
Na jaaaaa!!![]()
xXWinnerXx, случайно да познаваш момичетата от форума или поне да си виждал техни снимки за да говориш, че имат паласки и целулит ?! Или по-скоро се засягаш тъй като не виждаш себе си в идеала на повечето момичета ?
Мисля, че на всички ни е ясно, че има случаи в които единия във връзката е по-красив...
ХХвинтерХХ, евала брато, който иска големи паламарки, да се научи да носи чашки F!
Мечтатели много на тоя свят....Първоначално написано от xXWinnerXx
няма лошо де
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ех бе! Приказен е!Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
xXWinnerXx, никоя не търси перфектен и не е перфектна.
Нямам определен тип някой или ме привлича или не, но все пак и аз си имам неща които да допренесат за по секси вид като например леко наболата брада цвят на очи също и така.... и понеже не ми се занимава много много, давам нагледен пример- пича от аватара ми
Замисли се: как ще се държи "секси", ако е тъп като галош?!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
пухкави с хубави, масивни гърбове и големи ръце!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пиленце, тва никой не го знае, учените също но имам известни надежди, че след 200-300 години ще се знае как да накараш една жена да те иска(за дълго), без да си фрашкан с кинти!Първоначално написано от Pigeon
По темата, явно търсите нещо като... мен?! Ха-ха, шегувам се, големи да пораснете!
Осрахте се с тия кинти, честно!
Интелектът играе роля и още как. Дори за една вечер да е... ако съм забелязала, че е тъп като гъз, няма да си легна с него, отблъсква ме. Колкото и готин да е, просто няма да стане.