- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв тип мъже ви възбуждат най-много?
Типичните футболистчета го имат това секси държание. Смятам, че са достоен пример за тъпи хора.Първоначално написано от imamkrasivouho
П.с. Не искам да обидя всички футболисти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
хаха точно, 2 лафа на кръст не могат да кажат ама ... :PПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
=] Момче
Начетох се на малоумни мнения. Въпросът е какъв тип мъж те възбужда най-много. И като изредите височината, външния вид и другите там клишета... накрая никога не сте с такива, каквито сте описали. Защо ли? Защото физиката е второстепенен фактор при възбуждането. Всичко се свежда до това каква енергия излъчваш, дали ти личи мъжествеността, сигурността в способностите си, алфа аурата, погледът, движенията и общо взето всичко, което говориш и правиш. Целият ти. То, по пътя на логиката, ако всичко това го притежаваш в стабилни дози е невъзможно да изглеждаш зле, защото ще си достатъчно опитен и в хармония с всичко в теб, че да знаеш как да се обличаш и как да се възползваш от физическите си предимства и дори от недостатъците. Изкуството е другите около теб да приемат физическите ти недостатъци като чар, а не нещо негативно.
Познавам девствени красавци. Познавам красавци, които спят основно с грозни жени и жени, които би трябвало да са доста под тяхното ниво. Има го и обратния вариант.
Вярно е и, че ако си грозен повече от допустимото няма как да си плейбой, но това не пречи да си намериш по-красива от теб жена, ако горепосочените фактори са налице и наистина знаеш какво правиш.
Като стане дума за възбуждане - това е истината. Другото са глупости.
Temet Nosce
벨야카
Да, нормално. По-порядъчните момичета си падат като такива от типа на Дейвид Бекъм или Кристияно Роналдо... С типичното просташко поведение, изражение, обаче "мускулесто тяло"...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
средновисоки,с кафеви или сини очи,плочки на корема,широка усмивка,бели зъби,секси тяло
Странен въпрос. Да не мислите, че като видим някой симпатичен по улицата или на плажа например се възбуждаме?Поне аз съм 100 пъти по-податлива ако мъжа се държи или говори с мен по определен начин. Във външния вид не мисля, че има нещо, което чак пък да ме възбужда.
Иначе си падам по набола брада.
Eто аз веднага мога да ви дам пример за момиче, което не харесвам, без нападки..Първоначално написано от PinkPan7her
За мен е крайно грозно, момиче да ми говори така... "осрали" сме се... "задни части"
И аз не харесвам некадърни свалячи да се оправдават с липса на пари/коли и прочее, ама .. шанс. Коментарът ми беше изцяло към твоя и не мисля, че бях груба, имайки предвид как определяш жените като златотърсачки с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ!
Не рискувай да ме определяш, без да ме познаваш.
Мацка, ти на кво ше се кефиш повече, да лапаш на некой унуфри с москве или на некой батка с ес класа?
Дали кара москвич или Ес класа, разбирам доста след като съм се запознала с него и съм решила да задълбоча общуването си с него.
Не се опитвайте да си измисляте кирливи ризи на моя пол, за да не почна аз да си измислям (или пък да вадя вече съществуващи) на вашия.
Възбуждат ме дългокоси мъже![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Как па не се научихте да слагате/копирате линкове
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!