.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Много съм съгласна с imaginemoi. Интелекта в случая не играе никаква роля. Друг е въпроса, че не само секси визията възбужда. Държанието също е важно. Но ако един мъж е секси и се държи секси, е какво ще ти пука колко е тъп, за да си легнеш с него?
    В държанието включвам самоувереност, властност, сила и подобни мъжки черти...
    Замисли се: как ще се държи "секси", ако е тъп като галош?!
    Типичните футболистчета го имат това секси държание. Смятам, че са достоен пример за тъпи хора.
    П.с. Не искам да обидя всички футболисти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Бургас
    Много съм съгласна с imaginemoi. Интелекта в случая не играе никаква роля. Друг е въпроса, че не само секси визията възбужда. Държанието също е важно. Но ако един мъж е секси и се държи секси, е какво ще ти пука колко е тъп, за да си легнеш с него?
    Типичните футболистчета го имат това секси държание. Смятам, че са достоен пример за тъпи хора.
    хаха точно, 2 лафа на кръст не могат да кажат ама ... :P
    =] Момче

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Начетох се на малоумни мнения. Въпросът е какъв тип мъж те възбужда най-много. И като изредите височината, външния вид и другите там клишета... накрая никога не сте с такива, каквито сте описали. Защо ли? Защото физиката е второстепенен фактор при възбуждането. Всичко се свежда до това каква енергия излъчваш, дали ти личи мъжествеността, сигурността в способностите си, алфа аурата, погледът, движенията и общо взето всичко, което говориш и правиш. Целият ти. То, по пътя на логиката, ако всичко това го притежаваш в стабилни дози е невъзможно да изглеждаш зле, защото ще си достатъчно опитен и в хармония с всичко в теб, че да знаеш как да се обличаш и как да се възползваш от физическите си предимства и дори от недостатъците. Изкуството е другите около теб да приемат физическите ти недостатъци като чар, а не нещо негативно.

Познавам девствени красавци. Познавам красавци, които спят основно с грозни жени и жени, които би трябвало да са доста под тяхното ниво. Има го и обратния вариант.

Вярно е и, че ако си грозен повече от допустимото няма как да си плейбой, но това не пречи да си намериш по-красива от теб жена, ако горепосочените фактори са налице и наистина знаеш какво правиш.

Като стане дума за възбуждане - това е истината. Другото са глупости.
    Temet Nosce

벨야카

Да, нормално. По-порядъчните момичета си падат като такива от типа на Дейвид Бекъм или Кристияно Роналдо... С типичното просташко поведение, изражение, обаче "мускулесто тяло"...

средновисоки,с кафеви или сини очи,плочки на корема,широка усмивка,бели зъби,секси тяло

С големи адамови ябълки!!!! Странно е, ама наистина ме възбуждат.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Странен въпрос. Да не мислите, че като видим някой симпатичен по улицата или на плажа например се възбуждаме? Поне аз съм 100 пъти по-податлива ако мъжа се държи или говори с мен по определен начин. Във външния вид не мисля, че има нещо, което чак пък да ме възбужда.
    Иначе си падам по набола брада.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Осрахте се с тия кинти, честно!

Интелектът играе роля и още как. Дори за една вечер да е... ако съм забелязала, че е тъп като "задни части", няма да си легна с него, отблъсква ме. Колкото и готин да е, просто няма да стане.
    Eто аз веднага мога да ви дам пример за момиче, което не харесвам, без нападки..

За мен е крайно грозно, момиче да ми говори така... "осрали" сме се... "задни части"

anonymous708973
    Guest
    И аз не харесвам некадърни свалячи да се оправдават с липса на пари/коли и прочее, ама .. шанс. Коментарът ми беше изцяло към твоя и не мисля, че бях груба, имайки предвид как определяш жените като златотърсачки с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ!

Не рискувай да ме определяш, без да ме познаваш.

Мацка, ти на кво ше се кефиш повече, да лапаш на некой унуфри с москве или на некой батка с ес класа?

anonymous708973
    Guest
    Дали кара москвич или Ес класа, разбирам доста след като съм се запознала с него и съм решила да задълбоча общуването си с него.
    Не се опитвайте да си измисляте кирливи ризи на моя пол, за да не почна аз да си измислям (или пък да вадя вече съществуващи) на вашия.

Повече от фен
    Нямаше ли да е скучно ако всички мъже изглеждахме така- Цък

А вие всички изглеждахте така- Цък

Moderated by

Ползвай кратки линкове,разтягат страницата.

Град
    Гората на Сенките
    Възбуждат ме дългокоси мъже
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Как па не се научихте да слагате/копирате линкове

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си