Цитирай Първоначално написано от Ares
Разочарован съм ! Как така всички си падате по дългучи ? До сега си мислех, че е по-добре нисък и набит, отколкото висок и слаб, но явно съм грешал... Всмисъл, кво толкова привлекателно намирате във височината ? Не виждам нищо "готино" в това да стърчиш с глава+ над всички, даже напротив. Не мислите ли, че е някак по-комфортно да усещате, че до вас има човек, не някакъв прерасъл мутант ? Че и широки кат трикрилни гардероби да са ...абе хванете си горила ! Опа, чакайте, горилата е много космата ...
Без бъзик само накрая ще кажа, че именно тези "идеали" и претенции на съвременните млади момичета са причината всеки втори да се тъпче с химии и да става метросексуално мъжеподобие. Не казвам, че всеки трябва да е нисък, космясал и с разпуснат шкембак, но всички тези изисквания и претенции са обезкуражаващи за среднстатистическия човек. Сега е пълно с лигльовци, които се правят на какви ли не, за да угодят на женските търсения . Защо трябва всички да сме такива ? Обикновените хора не хапят . И на мен ми подейства крайно обезкуражаващо да чета тази тема и затова реших да си "излея" мислите в този съдържателен и леко ненужен коментар . Добре е все пак, че е останала една малка част от момичетата, която не е със свръхзавишени критерии. Това ни е надеждата на нас, несъвършените .

Това за супер високите и аз никога не съм го разбирала, като кажат "висок, рус, синеок" и ми се повдигаааа. Та мисълта ми беше, че не всички момичета харесваме точно тоя "тип" мъже/момчета, а и живота ни среща с различни хора всеки ден, сега някоя описва мъжа на мечтите си, но като нищо утре може да се влюби в точно противоположния му вариант.

П.С Много готин ник!