- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- сметни :D
От Перник изпращат съобщение към София: 'Моуя изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета, пуъзнали по градо!'
От София отговорили : 'Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета.'
Перник отвръщат : 'Не ни разбрахте, они не ни е*ат, они ни апат!'
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
хахах
нали знаете...перник не е населено място, ами диагноза, много тежка при това![]()
бахти лафа, рулира![]()
ся ако имаше едно массеее![]()
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
доста старо.. ( и не го казвам защото съм от Перник )
Перничани сме толкова корави, че правим оригами от ламарина![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
може да е старо, ама радва![]()
Първоначално написано от BrokenKnight
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!