- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Глупаче такова!
Понеже съм мега страхлива от сериозните хора, се дърпам за нещо, което е за мое добро. Как да го преодолея!? КАК? Предлагат ми нещо хубаво, но трябва да се срещна със сериозни хора, да съм концентрирана върху това, а аз съм страшно разсеяна, отнесена и неадекватна понякога... Не съм сигурна дали ще се справя с това да бъда голяма. ох
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе като малка май си паднала върху няколко блистера с хапчета![]()
n00bs
Гледай си работата, Якуза.
4XCOKИ
Първоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Малко са те били и родителите ти са виновни за всичко.
Като знам през какво си минала си мисля, че си пораснала, но си живееш в измисления свят.Запази детето в себе си! Светът не е толкова страшен. Усмихни му се, за да ти се усмихне и той. Бъди силна!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Все едно слушам оная подлога Слави като изпраща някой гостПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
n00bs
Въпроса е там, че трябва да се срещна с непознаати сериозни хора. Всмис вярвам и знам, че са точни и готини, но просто не се чувствам голяма, за да съм сред тях... ще се чувствам неудобноо и не на място, макар че ще съм в среда, която обичам.
ох, страшно много се чудя какво да правя...
... не искам да си изпускам толкова пъти шансовете...
4XCOKИ
Сигурно, защото му завиждаш за ръста.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
по-скоро е в стил "искрено и лично"Първоначално написано от yakuza_
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
аз правя филм,но не съм сигурен дали ще се справя.Искам да го направя,но не съм сигурен.За това пускам тема тук за да ми кажат другите хора ,че мога та аз да се мотивирам и да го направя.
..аз не правя филма,защото се страхувам,че ще е провал и губя много.
..парт 2.Аз правя филма ,той не е провал,само до добри неща води и съм много щастлив,че съм зел това рисковано решение,тоест направил съм нещо без да съм сигурен,но накрая печеля,а ако загубя,не губя нищо.
.та по темата.
здрасти щрудел.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Ти нямаш такава ли?![]()