.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Китката

Китката

Хора нещо ме боли китката много здраво като я стегна вчера правих раменна преса сас щанга и може зарад тва да ме боли ама принципно не ме боли след тренировка. според вас от какво може ме боли помагаите барзо схтото искам да браскам апак шото аз бръскам с лявата ръука нали е нормално да слменям клипчетата с дяснтата и нали не мога да си набия злобарка плс хелп

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ми сменяй клипчетата с лявата

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Възможно е да имаш скъсани мускулни влакна (не поставям диагноза, а давам предположение)...А може и да имаш мускулна треска...
    Ако болката не отшуми до 2-3 дена, отиди на лекар.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Възможно е да имаш скъсани мускулни влакна (не поставям диагноза, а давам предположение)...А може и да имаш мускулна треска...
    Е как скъсани мускулни влакна, като в китката няма мускули? Как мога да имам мускулна треска там?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus
    Е как скъсани мускулни влакна, като в китката няма мускули? Как мога да имам мускулна треска там?
    аха добре че няма

ако мислиш че е много сериозно иди на лекар ако ли не има доста мазила
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus
    Ми да бе, откъде да има мускули в тая китка...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си