.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Добре заварили фенове на спорта

Здр фенове на спорта! Как сте? (стил Стамбини) ето че още един спортист се включва в каузата да помагаме на другите малко за мен :
    на 17 години съм 185/93кг занимавал съм се с футбол (щото бях много прост на времето ) селски борби (знаете как е на всеки селски сбор има борби и победителя хваща коча за рогата ), джудо (за около 3 месеца щото 1 пич мислеше че ще стане милионер като отвори клуб в нашето село ) и от няколко месеца с бокс - като цяло най-доволен съм от него щото развива абсолютно всички мускули и те подготвя не само да си уверен на ринга ами и в живота това е от мен селски тарикат поздрави

Супер фен Аватара на HolyShit
    Само тия целувки да ги няма

Повече от фен
    Добре дошъл,тарикате да ти е сладко.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Само тия целувки да ги няма
    що бе обичам ви

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от selskitarikat
    що бе обичам ви
    Дай насам по един свински бут. Щом си от село,ето кой ще отговаря за нашия добър хранителен режим. И подготовката ни за "Мистър Олимпия". Давай тук кокошки,прасенца. Маса се прави на маса Обичаме те и ние

Супер фен Аватара на HolyShit
    Е трябваше да кажеш,че даваш домашно свинско по-рано.Начи и аз та обичам

дядо ми гледа мн прасенца,бройлери и козички за мляко ( нз дали знаете обаче козе млякото е най-полезно щото когато козите са на паша не си хапват какво да е а отбират билките ) иначе аз си отглеждам повече плодове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си