- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Старата тема стигна 197 стр. (напълни се)
да продължим тук!
Stand Your Ground
Здравейте... как сте
![]()
![]()
![]()
![]()
..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
Честита ни нова темичка![]()
![]()
![]()
![]()
..
![]()
![]()
![]()
.
Здрастии ...
абе няма се оплаквам,а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Здравей бубе... как си![]()
![]()
?
Защо какво.... е станало?
Аз съм суппеер дупер в якото настроение, сериозно днес цял ден ми е много якоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
майка ми ме ядоса с тъпите си въпроси![]()
много се радвам за теб ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
брей във форума големи отворковци имало бе...![]()
къде са тия ?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
![]()
![]()
Недей се ядосва за такива нещицаПървоначално написано от bubkaa93
...няма абсолютно никакъв смисъл да си хабиш нервите напразно
. Какво правиш
![]()
![]()
![]()
..?
xXxAngerfisTxXx, недей се занимава с глупости!
заеби... на единия му викам ако иска да ми каже нещо да дойде да ми го каже у фейс, оня вика със селяни не се занимавамкво да кажа за човек който живее във форума и го е страх да излезе от тях щото го пукат от бой
както и да е
![]()
не човек много ме дразни питаме,какво ми има и аз и отговарям,какво ме боли и тя,какво си правила,къде си ходила нали беше болна и почна да ми приказва няквипосле сякаш нищо не е станало ...
![]()
xXxAngerfisTxXx кой е тоя ???![]()
спокс не влиза във фъна![]()
Shines що повечето не са като теб![]()
аз не пиша само във фъна вееее![]()
повечето са като него,но го крият и не го показват на останалите,защото иначе ще ги помислят за и аз не знам,какви .. ще са различни
ама и аз днеска съм бая заядлив... аре 1 цигара един душ още една цигара и лягам че от 3 денонощия не съм спал... направо ме сърбат нервите![]()
![]()
няма да ми кажеш ...
лека![]()
И моята прави така, недей се ядосва, почти всяка майка е така, просто се притеснява за теб, твърде много те обичаПървоначално написано от bubkaa93
.
xXxAngerfisTxXx, братле повярвай, това че съм толкова как да го кажа.. емоционален и добър в някои случаи ми е изигравало много лоша шега, но пусто да остане... не мога да се променя, а и не желая, не искам да бъда като останалите..Но да не бях толкова чак до такава степен...добър....Не ми отива да се правя на ''лошото'' момче..
повечето момчета се правят на такива,каквито не са за да бъдат харесани![]()
аз си лягам,че искам да се наспа![]()
Истината и само истината..Приятни сънчовци и на двамата
!
айде лека и мека![]()