- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Обади ми се, тъжно е без теб..
Обади ми се, празно е без теб..
Обади ми се да стопиш студаа..
Обади ми се, просто ей така.. (music)
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
папкай бубке твойта бубка да изпапам аз
6б3З10
никога не съм яла такова нещо ;Dd
вкусно ли е ? ;dd
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
после слънцееслед малко
![]()
откъде позна че съм Иван..колко си ми умна ;дддддддддддд
6б3З10
A? не пишех на теб ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тя ми остави ама... ся за наказание ше и обера цигарите... и без тва няям![]()
едно послание за Теб ;ддддд
6б3З10
ама тя отиде в секс (сад) (мад) (джели)
6б3З10
аа бахти простия гугъл :@:@:@ ше ги съдя мама им дайба:@
bootyboymolq te ;DDd
е кво кат си имаш гаджее ние ще сме приятели виж си личното още от сутринта..ама ти забрави есТ
6б3З10
видях го вече ..
защо си мислиш,че имам авер ? ;D
някъде го беше написала в тема май..все пак нормално е бубка трябва да има буб4о
6б3З10
следиш ми мненията ? ;О
хах вече няма : )
не точно..просто съм разглеждал теми в които и ти си писала и тоя ник ми се наби в главата щот ме кефи
6б3З10
Анчее недей се оглява чакам те![]()
ще ме накарате да кажа да я заключат оная спам тема ...
bootyboy беше ми писал нещо,като оправяха форума ама не помня точно,какво .. ;дддд
че ако не пуснат форума ще ти изядем бубката,,нещо от сорта..ноо ся кат се замисля тя тая бубка не е за всички.
6б3З10
hahhhh ;Dddd
kak taka si promeni mnenieto tolkowa byrzo ?
excuse my charisma... vodka with a spritzer ...![]()
Бубке,денят мина добре... не ме изпита!!!
Ама до сряда има още 1 ден... ;D
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3