- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ами от морски градове сме![]()
![]()
аз заминавам хайде
приятна почивка и приятен празник ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде подобно![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
кой има имен ден ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз след месец и 1 ден![]()
aasasdassadsd
толкова добре че чак се лигавя![]()
тии
?
Добър вечер ! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добракак сме
?
зле ;D
ти ?
папа ли шаран ? ;D
че папах папах...ти папа ли
![]()
от 55 минути папам и то САМА,но не знам,каква риба е ама не е шаран ... глътнах няколко кости,но нищо не ми стaва ;D
bootyboy а ти папа ли рибка ? ;dd
защо съм зле ;д ами самотно ми е ;Ddd
свиква се да ти е самотно ;d
на мен обаче не ми се папа рибка а бубка..и аз съм сам ноо какво да се прави..някой тази вечер ще хапне и двете...
6б3З10
не обичаш риба,какъв човек си ти ? ;Dd
аууу ти няма да хапнеш и две жалкоо ;d
Иване не говоря само за липсата на партньор. : ) Едва ли ще ме разберете така,че както и да е ;D
баси не мога да повярвам че това ти се случва..може да не ми вярваш, но аз най-добре знам какво е..не го казвам за да ти се харесам..мразя несправедливостите
6б3З10
Кое ми се случва и,защо не можеш да повярваш ?
мисля,че знам,но не съм сигурна дали мислим за едно и също нещо ;D
аз тряя ви питам нещо ама... смисъл ми трябва мнение от по опитните