- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
.........................................Първоначално написано от bubkaa93
6б3З10
Мислим за едно нещо,но защо не можеш да повярваш ?
ехее Иванее чувствам се поласкана .. казвай ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тъп е въпроса ама и аз съм тъп така че... да напрая ли коледна картичка за момичето което обичам все още ?знам че е рано ама...
по мнениията ти които съм чел не личи да си момиче на което не му обръщат внимание и се чувства самотно..ноо аз често греша
6б3З10
Не говорих за липсата на приятели или на партньор.
Иване нали тя не те харесва вече има ли смисъл да и правиш подаръци .. не мисли за нея знам,че е трудно,но трябва да я преодолееш .. А щях да те питам вие с Анито имате ли нещо ?
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-06-2011 на 19:29
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
питай нея ;d
Нека пише тук ;D
АНИИИИ пиши тука![]()
![]()
Видяло се е,че няма да пише ..
понеже е супер срамежлива сега я питах и каза да![]()
даже иска да ходим
![]()
нека пише тук .. аз не ям хора яя ;D
не вярвам в интернет любовта
6б3З10
точно интернет ме запозна с момичето с което прекарах най-хубавите си моменти![]()
и аз си мислих, че може да се получи, а всичко се оказа просто едно чукане..явно 4everalone е за мен
6б3З10
ако си за едното чукане мога да ти кажа кая да търсиш![]()
Той не е теб я ;D
От всички мнения,който видях от теб само чукането е важно т.с сексаа .. е нормално е .. ;D
може и да греша,както ти сгреши за мен ;Ddd
не подяволите аз искам връъъзка но е трудно поне интернет не е за това..има и късметлии, но са твърде малко..
6б3З10
бубе да знаеш... никога няма да се откажа от неяаре аз излизам че... към 11 и 30 тука
и аз така си казвах няма да се откажа от нея и стигнах до самоубийство направо не бях аз
6б3З10
и никога няма да я забравиш повярвай,но трябва да продължиш
bootyboy от един град са Анито и Иванчо ;Д
спря се с бубките ;Ddd
и аз съм стигал повярвай ми... после си казваш мамкa му искам я и няма спиране...аре до после
![]()
подяволите и аз съм от бургас
6б3З10
и като съм започнал с подяволите момичето СИМОНА беше от Варна
6б3З10
имаше една Симона във форума май така се казваше и е от Варна ;D да не е тя ? сигурно е съвпадение ;d
тука почнах ме да пишем много за връзки за раздели не ми е приятно ;s
не е от форума..и на мен не ми е приятно..music is my medicine!!!
6б3З10