- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Най-странното ми е,че спря с твоите глупости ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не искам да прекалявам или само заради това ми обърна внимание
6б3З10
забавен си ми .. ;d
нямаше да те знам,ако не беше започнал ;d
ае аз си лягам ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
сигурно ще правиш секс..ама без бубката ти ако обичаш
6б3З10
Здрасти , хора !..Как сте ?..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
не можах да те разбера секс без бубката ми ? ;D
няма прая секс няма с кой ще спинкам![]()
иммаш и дупе айде сънчо ;дд
6б3З10
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
хах може да те познавамот там имам много познати ;d
хах едва ли..аа бубка наистина се е настанила в леглото вече (садец)
6б3З10
не е е верно..не знам какви ги вършиш ти..за мен е важно бубката да не се пипа..пак ти си прави секс като имаш нужда
6б3З10
бубе дай една цигара че свършиха![]()
нямам желание да я пипам като съм сама пък не ми се прави секс,а и няма с кой ..
боже,защо пиша такива неща ;Ddd
днес си купих една цяла кутия и сега имам една ;D
веднъж спах с една тъпа бургазлийка за цигари..дадох и пари за цигари.......
6б3З10
м-м... и такива ги има... такоа... де учиш ?![]()
хаха един пр дето го командироваха във варна сега ми звънна та му викам ходи при бубка да ми пазиш бубкатаi ']
6б3З10
събудиха ме гадно..и не бих спал с теб за цигари така няма да има тръпка.
6б3З10
ии тука влизам азкак сте ?
![]()
Добре съм .. Ти как си?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ти знаеш как съм![]()
и едно допълнително нещо още повече ме зарадва напрао
!!!