- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Ти все си добре ..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ама ако стане работата ще съм още по-добре![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а къде е бубка да го излекува
6б3З10
след малко ще дойде![]()
според мен ако си свестен тая ани4ка трябва да ти обърне внимание, защото е пълно с кретени не мога да разбера момичетата мазохистки ли са
6б3З10
сместен съм... поне момичето което обичам ми го е казвала![]()
И мен ме боли глава и зъб ;o
аз съм мазохистка към себе си ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да не ти пука![]()
е тъкмо ще хапвам рибка със оризче орехчета и гъбки дано ти се е прияло такова че да ми дойдеш на гости тъкмо ще се лекуваме взаимно омг;ддд
6б3З10
искаааам да изям бубкатааа тиии яснооо ли ее
6б3З10
като ми сварши рибката ще ти ям бубката
6б3З10
знаете ли къв ми е главния проблем... че съм мега тъп...
:Д не мега фен, а мега тъп хД
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
bootyboy аууу сериозно ли искаш ??? ;Ddd
ти пък вчера не яде риба днес ще ми ядеш ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
защо бе Ванко ?
ядох бе поканиха ме на гости облизвах се и през цялото време си мислех за бубки пръстчетата ми са мазнии от бубкиии аа това го обожавам ;ддд
6б3З10
въйй няя такъв ;d
хуу е маа му дайба само аз ли не съм загорял ве ?!
въпроса е че аз и преди час да съм правил секс след минути пак ще искам и пак и пак сексоран4о съм ко да напрая
6б3З10
ми ти си баси лекия ко няя![]()