- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
не съм прави от седмица вече може би секс питате ли ме,какво ми е ;s
Иванчо нa друг ги говори/пиши тия ;Ddd
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми не съм загорял !![]()
![]()
ако се решиш ще ти приготвя специалитета си >> дуда с картофки![]()
6б3З10
Не е само bootyboy, всички сте загрели моторите ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и ти естествено ;d
ами с прости думички казано бубке трябваш ми за да се изпълни рецептата пхаха
6б3З10
аве напрао и каже искам та еба ко са прайш на...![]()
аууу ;Dd
доста вкусно ще бъде тогава само дето картофите не са на място ;D
аз отивам да учаа ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
есТ че ще е вкусно картофките са джелирани, а ти учи съсредоточи се без мойта манджичка да те разсейва =)
6б3З10
ще уча аз има време,но първо трябва да се изкъпя ;d
Ти,как се къпеш с дрехи ли ? ;Д
вижте това http://vbox7.com/play:987fe2c3 ;D
мале наплюх си новия лаптопец от смях сега ела го почисти и да ми покажеш ти как викаш в леглото
6б3З10
мм не не мисля ..
отивам да се къпя,а ти стани и си изчисти новичкия лаптоп .. ;**
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-07-2011 на 18:36
винаги взимат това което е мое..искам да ги унищожа..аз съм буутибой и докато съм жив няма да се откажа
6б3З10
ае лек слагай адидаса, слагай шалвара, отивай пред тоха или морското, чакаш някоя тръба, забъркваш я и щи пусне... там е пълно с курви... като ти са ебе ко чакаш ?![]()
гнус ме е от курви искам си моето момиче..не ми е за веднъж
6б3З10
и аз си искам моето момиче... няя са отказваш![]()
изкъпах се ;D чистичка съм ;D
бутибой слушай и се учиhttp://vbox7.com/play:b1c2f5de
omg .. taq gowori nerazbiraemo ;D
ама е пълно с истини![]()
Ооо.. колко странно е станало тук о.О
Дрън-дрън